«Αναθερμαίνονται οι σκέψεις για παιχνίδι επίλεκτων της Πρέμιερ με άλλες Λίγκες»!

Το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα παιχνίδι ανάμεσα στην All-Star ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και τους επίλεκτους από τις υπόλοιπες μεγάλες Λίγκες της Ευρώπης φαίνεται ότι εξετάζεται από τις διοργανώτριες Αρχές των πρωταθλημάτων!  



«Αναθερμαίνονται οι σκέψεις για παιχνίδι επίλεκτων της Πρέμιερ με άλλες Λίγκες»!

Αποκλειστικό δημοσίευμα των Times ενισχύει την σκέψη του νέου αφεντικού της Τσέλσι για το… All-Star Game, μόνο που αναφέρει ότι αναθερμαίνονται οι σκέψεις για την… ένωση των συλλόγων της Πρέμιερ, ώστε ν’ αντιμετωπίσουν τ’ αστέρια από τις «μεγάλες δυνάμεις» της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ένα ματς όπου θα επιλεγούν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ για ν’ απαρτίσουν ένα All-Star σύνολο και να κοντραριστούν με την αντίστοιχη επίλεκτη ομάδα είτε από την LaLiga, είτε από την Bundesliga, την Serie A και την Ligue1.

Βέβαια, για την επιβεβαίωση ενός τέτοιου σεναρίου η ιδέα και η έγκριση δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη, αφού θα πρέπει και οι υπόλοιπες Λίγκες να το εξετάσουν διεξοδικά, να βρουν ημερομηνία, να ενημερώσουν τις ομάδες και να λάβουν ανταπόκριση για να γίνει ένα τέτοιο εγχείρημα.