Η Σκωτία έχει κάνει φρούριο τη Γλασκώβη και δεν περνάει κανείς! (vid)

Μετά και το 2-1 που μάλιστα ήρθε με ανατροπή απέναντι στην Ιρλανδία το βράδυ του Σαββάτου, η Σκωτία κατάφερε να διατηρήσει τις εξαιρετικές της επιδόσεις εντός έδρας στα χρονικά του Nations League, ούσα η μοναδική ομάδα μαζί με την Ιταλία που υπερασπίζονται τόσο καλά τα εδάφη τους! 



Η Σκωτία έχει κάνει φρούριο τη Γλασκώβη και δεν περνάει κανείς! (vid)

Οι Σκωτσέζοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Ιρλανδούς κατάφεραν να βρουν απαντήσεις στο γκολ με το οποίο ο Ίγκαν είχε βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους και το σφύριγμα της λήξης βρήκε το σύνολο του Κλαρκ να πανηγυρίζει τη νίκη. 

Αυτό το 2-1 διατηρεί την Σκωτία στην κορυφή του ομίλου της στην League B και προετοιμάζει την εθνική ομάδα για την άνοδο στην League A. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το 9ο εντός έδρας για τους Βρετανούς από τότε που ξεκίνησε το Nations League και αυτή ήταν η 8η επικράτηση, έχοντας επιπλέον και μια 1 ισοπαλία! 

Το αήττητο σερί που έχει καταγράψει η Σκωτία είναι το κορυφαίο, το οποίο «ματσάρεται» μονάχα από την Ιταλία που έχει τα ίδια, σε αυτά τα λίγα χρόνια που διεξάγεται η νέα διοργάνωση την οποία δημιούργησε η UEFA.