Αυτό είναι το ιδιαίτερο Format που εξετάζει η UEFA για το Σούπερ Καπ

Η UEFA θέλει νΆ ανοίξει τους ορίζοντές της έξω από τα όρια της Ευρώπης και να φτάσει μέχρι και την άλλη άκρη του Ατλαντικού με την ιδέα που της χρεώνεται σε δημοσίευμα αναφορικά με τη νέα μορφή για το Super Cup στην έναρξη κάθε σεζόν.  Αυτό είναι το ιδιαίτερο Format που εξετάζει η UEFA για το Σούπερ Καπ

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως αναφέρει ο Guardian, φέρεται να σκέφτεται τον τρόπο που θα κάνει πιο ελκυστικό το Super Cup. Κι όχι απλά σαν ένα παιχνίδι, αλλά σαν ένα μικρό τουρνουά!

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο εν λόγω Μέσο, η σκέψη που υπάρχει είναι να διεξαχθεί ένα Final-4, όπως για παράδειγμα είχε συμβεί και με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσα στο 2020 (Final-8 τότε) όταν ο κορονοϊός προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων και το καλεντάρι της σεζόν.

Το σενάριο που δημοσιεύεται θέλει το Super Cup να πηγαίνει στις ΗΠΑ και να συμμετέχουν σε αυτό το μίνι-τουρνουά η ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, εκείνη που πήρε το Γιουρόπα Λιγκ, η θριαμβεύτρια του Europa Conference League, αλλά και ο πρωταθλητής του MLS!