Οι ρεβάνς, οι ομάδες κ-21 και οι μεγάλες αλλαγές σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ!

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ σκέφτονται να συζητήσουν μεγάλες αλλαγές στα εγχώρια Κύπελλα, με το meeting να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη. Τι συμβαίνει τελικά με τις ρεβάνς, πόσες πιθανότητες έχει η πρόταση για τα τμήματα κ-21 και από πότε θα μπορούν να εφαρμοστούν τα νέα δεδομένα.  



Οι ρεβάνς, οι ομάδες κ-21 και οι μεγάλες αλλαγές σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ!

Θα πρέπει οι υπεύθυνοι του αγγλικού πρωταθλήματος να λάβουν επιτέλους υπόψιν τους πολύ σοβαρά το γεγονός πως δεν γίνεται το πρόγραμμα κάθε σεζόν να είναι τέτοιο που προκαλεί σωματική καταρράκωση των παικτών.

Οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις κατά περιόδους «γονατίζουν» τους ποδοσφαιριστές που δεν προλαβαίνουν ούτε πνευματικά να «σβήσουν», ενώ, προκύπτουν και μυϊκά προβλήματα με μεγαλύτερη συχνότητα.

Οι Times αναφέρουν ότι όλα αυτά θα συζητηθούν την Τετάρτη σε κρίσιμο meeting. Μια από τις πιο γνωστές, το τελευταίο διάστημα, προτάσεις, είναι να μην υπάρχουν ρεβάνς στο Κύπελλο για τον 3ο και τον 4ο γύρο. Οι επαναληπτικοί τα τελευταία χρόνια έχουν αναιρεθεί από τα προημιτελικά και τον 5ο γύρο.

Στο Λιγκ Καπ, επιπλέον, υπάρχει η σκέψη για όσες ομάδες συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να μπορούν να παρουσιάσουν στο γήπεδο το τμήμα κ-21, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό το προϊόν. Η τελευταία ομάδα εκτός των «μεγάλων» που κατέκτησε το τρόπαιο τελευταία ήταν η Σουόνσι το 2013! Φυσικά αυτή η σκέψη αφορά και την προσπάθεια να γίνει πιο ελκυστικός ο θεσμός και για νέους σπόνσορες.

Αποφάσεις δεν θα ληφθούν αυτή την εβδομάδα, όμως θα μπει το… νερό στ’ αυλάκι σε περίπτωση που υπάρξει σύμπνοια ανάμεσα στα κλαμπ της Πρέμιερ και την διοργανώτρια αρχή. Οι αλλαγές, αν κι εφόσον γίνουν, θα εμφανιστούν από την σεζόν 2024-2025.