Οκτώ παίκτες της Premier League, έχουν βάλει περισσότερα γκολ από τη Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα!

Την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, μαζί με τη Γουλβς, διαθέτει αναμφίβολα η Γουέστ Χαμ, η οποία δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα επτά ματς της στην Premier League και βλέπει οκτώ ποδοσφαιριστές να ξεπερνούν τα γκολ που έχει βάλει η ίδια αθροιστικά! Τρία η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, περισσότερα από τέσσερα, τουλάχιστον οκτώ ποδοσφαιριστές της Premier League!



 Οκτώ παίκτες της Premier League, έχουν βάλει περισσότερα γκολ από τη Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα!

Ιδιαίτερη είναι ως στιγμής η αγωνιστική περίοδος που βιώνει η Γουέστ Χαμ στην Premier League και την Ευρώπη, με τα «σφυριά» να έχουν δώσει εννέα ματς αθροιστικά, να έχουν σκοράρει στα πέντε από αυτά, αλλά τα τέσσερα «μηδενικά» τους να καθιστούν αρνητικό πρόσημο.

Βρίσκεται άλλωστε στην 18η θέση της Premier League, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, μαζί με τη Γουλβς. Έχει σκοράρει μόλις σε τρεις περιπτώσεις, δυσκολεύεται να παράξει φάσεις και ως συνέπεια αποτελεί το γεγονός πως οκτώ ποδοσφαιριστές ξεπερνούν ατομικά τα γκολ που έχει βάλει η ίδια ως στιγμής στην σεζόν.

Τρία γκολ η Γουέστ Χαμ, περισσότερα από τέσσερα τουλάχιστον οκτώ παίκτες, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, τον Χάρι Κέιν, τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς, τον Γκαμπριέλ Ζεσούς και τον Ιβάν Τόνεϊ να αποτελούν εύκολες προβλέψεις.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι; Ο Ροντρίγκο της Λιντς, που τραυματίστηκε και έμεινε στα 4 γκολ των πρώτων τριών αγωνιστικών, ο Βίλφριντ Ζαχά που αισίως έγινε ο 2ος σκόρερ της Premier League, όντας Ιβοριανός, μόνο πίσω από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Αλέξις ΜακΆλιστερ της Μπράιτον, με τα δύο από τα τέσσερα γκολ που έχει καταγράψει, να λαμβάνουν χώρα στη μία και μοναδική «πεντάρα» της Μπράιτον στην Premier League ιστορικά!

Fun Fact; Ο Σον δεν είχε σκοράρει μέχρι και πριν την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με το χατ-τρικ που σημείωσε, ισοφάρισε τα φετινά γκολ της Γουέστ Χαμ! Τρίτο χατ-τρικ στην καριέρα του και χρειάστηκε μόλις 29 λεπτά. Πρακτικά, χρειάστηκε 600 λεπτά λιγότερα από τα «σφυριά», προκειμένου να «ισοφαρίσει» τα γκολ τους, μιας και πέρασε στο ματς με τη Λέστερ ως αλλαγή.

Δημήτρης Μανάκος