Οι δηλώσεις του Σβάρνα στο England365 για το σενάριο Παπζούν – Μπράιτον προκάλεσαν αίσθηση!

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Στράτου Σβάρνα στο England365, αναφορικά με το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μπράιτον από τον Μαρέκ Παπζούν, που τα τελευταία έξι χρόνια κοουτσάρει την Ρακόφ. Ο Έλληνας στόπερ μίλησε στον Δημήτρη Μανάκο, οι Πολωνοί αναπαρήγαγαν το «στόρυ» και μένει να δούμε αν ο συμπατριώτης τους θα μεταβεί στο «Άμεξ» ή αν οι «γλάροι» θα καταφύγουν σε άλλη λύση!



Οι δηλώσεις του Σβάρνα στο England365 για το σενάριο Παπζούν – Μπράιτον προκάλεσαν αίσθηση!

Πριν από μία εβδομάδα, ο Γκρέιαμ Πότερ άφησε τη Μπράιτον οριστικά, για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2019, για να συμφωνήσει σε όλα με την Τσέλσι και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του!

Μία κίνηση που δικαιωματικά κέρδισε με την δουλειά του, αν αναλογιστεί κανείς πόσα ρεκόρ κατέρριψε ο Άγγλος με τη Μπράιτον, πόσες νίκες επί του Big 6 σημείωσε, πόσα «ιστορικά διπλά», όπως αυτά στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον και εν γένει, πώς παρέλαβε τους «γλάρους» και πώς κατόρθωσε στο τελευταίο του ματς, με την πρώτη τους «πεντάρα» στην Premier League, να τους αφήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ήταν δεδομένο λοιπόν πως ο Γκρέιαμ Πότερ πήρε ό,τι του άξιζε με τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, όντας πλέον ο πιο ακριβός προπονητής στην ιστορία του… αθλήματος, μιας και οι «μπλε» δαπάνησαν 22 εκατομμύρια λίρες, για να τον κάνουν δικό τους. Το ερώτημα φυσικά είναι… «πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα η πρώην ομάδα του;»

Το πρώτο όνομα που έκανε την εμφάνισή του ήταν αυτό του Μαρέκ Παπζούν της Ρακόφ. Ενός προπονητή που έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα με την ομάδα του, την οποία κοουτσάρει έξι χρόνια και που αισίως συνεργάζεται με δύο Έλληνες. Τον Στράτο Σβάρνα, που πήγε φέτος ως δανεικός στην Πολωνία από την ΑΕΚ και τον Γιάννη Παπανικολάου.

Το England365 «έδρασε» άμεσα, επικοινώνησε με τον πρώτο και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε στον Δημήτρη Μανάκο για τον τρόπο παιχνιδιού του Παπζούν, το σύστημα που αρέσκεται να υιοθετεί και το ενδεχόμενο «μεταγραφής», που εδώ και καιρό συζητείται, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αναλογικά με τις δυνατότητές του.

Αυτό έκανε τους Πολωνούς να αναρωτηθούν αν υπάρχει δυνατότητα ο Παπζούν να μεταβεί στην Premier League, με τις δηλώσεις του Σβάρνα στο England365 να αναπαράγονται από την αγγλική σελίδα, Wearebrighton.com και εν συνεχεία από αρκετά πολωνικά σάιτ, που μάλιστα πήγαν την συζήτηση ένα βήμα παρακάτω.

Άλλοι το αποκλείουν, άλλοι το συνιστούν και άλλοι το θεωρούν… πιθανό, αλλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο Στράτος Σβάρνας, ο Μαρέκ Παπζούν και η Μπράιτον, έκαναν το England365.gr να κάνει τον γύρο του… διαδικτύου, προκαλώντας αίσθηση στο αγγλικό και όχι μόνο κοινό!

Δείτε αναλυτικά τα δημοσιεύματα στο Twitter, με τον Στράτο Σβάρνα και τις δηλώσεις του στο ελληνικό μέσο:

 

 

 

 

 

Δημήτρης Μανάκος