Τρομερή εμφάνιση από την Τότεναμ – Επιτέλους νίκη η Γουλβς με Ποντένσε!

Η Τότεναμ πραγματοποίησε μία καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Φούλαμ και πήρε το τρίποντο χάρη στα γκολ των Χόιμπιεργκ και Κουλουσέφσκι με 2-1, και το σκορ να μην αντικατοπτρίζει πλήρως τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο . Παράλληλα, η Γουλβς πήρε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, δια… χειρός Ποντένσε επί της Σαουθάμπτον (1-0). 



Τρομερή εμφάνιση από την Τότεναμ – Επιτέλους νίκη η Γουλβς με Ποντένσε!

Τότεναμ και Γουλβς έκαναν τη δουλειά τους, έστω και με τον… δύσκολο τρόπο, λόγω τελικού σκορ, ακόμα και αν η κατάσταση ήταν διαφορετική από αυτό.

Στο «N17» Η Τότεναμ μπήκε με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ο πρώην τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Μπερντ Λένο, είχε απάντηση σε κάθε σουτ. Μέχρις ότου, στο 40ο λεπτό ο Ριτσάρλισον να συνεργαστεί πολύ όμορφα με τον Χόιμπιεργκ, και ο τελευταίος με «σεντερφορίσιο» τελείωμα να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος τα «σπιρούνια» πίεσαν ακόμα παραπάνω και μετά από διαδοχικές προσπάθειες, βρήκαν το δεύτερο γκολ με τον Κέιν προ κενής εστίας. Αλλά, οι φιλοξενούμενοι από το… πουθενά μείωσαν σε 2-1 στο 82’ με τον Μίτροβιτς, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι σκόραραν και τρίτο τέρμα με τον Ριτσάρλισον αλλά αυτό ακυρώθηκε.

Την ίδια ώρα, η Γουλβς αντιμετώπισε την Σαουθάμπτον στο «Μολινό», με τον Μπρούνο Λάζε να δίνει την ευκαιρία στον Σάσα Καλάιτζιτς να κάνει ντεμπούτο, αλλά ο Αυστριακός να τραυματίζεται στη λήξη του δευτέρου μέρους και να μη συνεχίζει στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, οι «λύκοι» πήραν κεφάλι στο σκορ στο 45+1’ με τον Ματέους Νούνιες να «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Ποντένσε, και αυτός με πολύ ωραίο τρόπο να κάνει το 1-0.

Ενώ στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες φάνηκαν να συμβιβάζονται με το 1-0, καθώς οι «άγιοι» προσπάθησαν μεν, αλλά η άμυνα των «λύκων» κράτησε ανέπαφη την εστία δε, οδηγώντας τη πλευρά του Λάζε στο πρώτο της φετινό τρίποντο. 

 

 

Φοίβος Πεφάνης