Τσέλσι: Πήρε την... καταραμένη φανέλα με το «9» ο Ομπαμεγιάνγκ, ελάχιστοι ξεπέρασαν τα 10 γκολ! (vid)

Αδιαφόρησε για την «κατάρα» που λέγεται ότι υπάρχει κι αφού δεν την ήθελε κανείς άλλος, ο Ομπαμεγιάνγκ πήρε τη φανέλα με το «9» στην Τσέλσι, φυσικά στοχεύοντας στο φινάλε της κακοδαιμονίας...  



Τσέλσι: Πήρε την... καταραμένη φανέλα με το «9» ο Ομπαμεγιάνγκ, ελάχιστοι ξεπέρασαν τα 10 γκολ! (vid)

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός επέστρεψε στο Λονδίνο για να παίξει αυτή τη φορά στους «μπλε» κι όχι στους «κανονιέρηδες», από τους οποίους έφυγε κακήν – κακώς έχοντας καταφέρει να βγάλει εκτός εαυτού άπαντες στον σύλλογο, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν ελεύθερο για να πάει στη Μπαρτσελόνα δίχως να ζητήσουν αντίτιμο για το συμβόλαιό του.

Έχοντας ανακοινωθεί πλέον από την Τσέλσι και χαμογελώντας πλατιά για την νέα εξέλιξη στην καριέρα του, παρά το γεγονός πως δεν μακροημέρευσε στη Βαρκελώνη, ο Ομπαμεγιάνγκ αποφάσισε να πάρει την φανέλα με το «9» στην πλάτη. Ναι, αυτή την ... καταραμένη, όπως θεωρείται από πολλούς στην ομάδα, έχοντας αφήσει τον αριθμό αυτό δίχως κάτοχο από τη μέρα που έφυγε ο Ρομέλου Λουκάκου.

Η αλήθεια είναι πως τα στοιχεία είναι τέτοια που επιβεβαιώνουν όσους... φοβούνται αυτή την εμφάνιση, αφού, μετά τον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, ελάχιστοι είναι εκείνοι που σκόραραν αρκετά, έχοντας το «9» στην πλάτη.

Παίκτες όπως οι Φαλκάκο, Ιγουαΐν, αλλά και ο Big Rom, είχαν μείνει σε μονοψήφιο αριθμό τερμάτων, με τον «τίγρη» να σκοράρει μόλις μια φορά και ουδείς να θυμάται πλέον το πέρασμά του από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Δείτε τον πίνακα με τα «9άρια» των «μπλε» και τα γκολ τους:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης