Πατάει ξανά γήπεδο ο Μπρουκς, τρεις μήνες μετά τη νίκη κόντρα στον καρκίνο!

Ο Ντέιβιντ Μπρουκς θα βάλει ξανά φανέλα, σορτσάκι και ποδοσφαιρικά παπούτσια και θα πατήσει χορτάρι σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά μετά από την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο! Τρεις μήνες μετά τη μεγάλη νίκη της ζωής του, θ' αγωνιστεί ξανά με την κ-21 της Μπόρνμουθ! 



Πατάει ξανά γήπεδο ο Μπρουκς, τρεις μήνες μετά τη νίκη κόντρα στον καρκίνο!

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 24χρονος μέσος της Μπόρνμουθ Ντέιβιντ Μπρουκς σόκαρε την ποδοσφαιρική κοινότητα, αποκαλύπτοντας πως είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin, μία μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται στο λεμφικό σύστημα, μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος, και επηρεάζει κυρίως νεαρούς ενήλικες στις αρχές των 20 ετών ή άτομα άνω των 70.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους γιατρούς ήταν θετικές και η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ανακοινώνοντας στις αρχές του Μάη του 2022 τη μεγάλη του νίκη.

Τώρα, είναι έτοιμος να παίξει ξανά ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, ξεκινώντας από το τμήμα κ-21 της Μπόρνμουθ και το αποψινό παιχνίδι, μέχρι να βρεθεί στην ιδανική κατάσταση και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «cherries» στην Πρέμιερ Λιγκ! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης