Τα 55 πιο... σπουδαία εκατομμύρια της Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν τον Ντε Μπρόινε πριν από 7 χρόνια (vid)

Ο αρτίστας αυτός που όταν επέστρεψε στην Πρέμιερ είχε αποφασίσει να διαλύσει κάθε αντίπαλο και να μαγέψει κάθε οπαδό, κλείνει 7 χρόνια παρουσίας στην Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του, σχεδόν θα... απορεί που κατάφερε να τον αποκτήσει μόνο με 55 εκατομμύρια λίρες. Γιατί η αξία του KdB στο χορτάρι, έχει γίνει πλέον... εξωπραγματική. 



Τα 55 πιο... σπουδαία εκατομμύρια της Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν τον Ντε Μπρόινε πριν από 7 χρόνια (vid)

Καλό είναι στη ζωή να μη μετανιώνουμε για πράγματα που κάναμε. Μπορούμε να μετανιώνουμε σε περίπτωση που μας έμεινε ένα «κι αν το έκανα...», αλλά όχι για επιλογές και αποφάσεις, είτε βγήκαν σε καλό, είτε όχι. 

Στην Μάντσεστερ Σίτι αν τους ρωτήσει κάποιος για το ποσό που τότε ήταν ρεκόρ για το κλαμπ, αναφορικά με τα 55 εκατομμύρια λίρες, θα πάρει την απάντηση πως ουδείς έχει μετανιώσει ακόμα και για την μία πένα που διατέθηκε για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε. 

Ο Βέλγος ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στην Βόλφσμπουργκ και έδειξε τόσο στον Μουρίνιο, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, πως μπορούσε να φτάσει σε απίστευτα επίπεδα απόδοσης στο χορτάρι. 

Όσα έχουν συμβεί αυτή την 7ετία στην παρουσία του στη Σίτι, μιλούν με την γλώσσα των... αριθμών των τίτλων που έχει κατακτήσει ο σύλλογος και με την απόλυτη κυριαρχία των «πολιτών» σε κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας. 

Ένας παίκτης που δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Του οποίου το μυαλό και τα πόδια δεν θα βρεθούν πουθενά αλλού. Ο KdB γιορτάζει 7 χρόνια στη Σίτι και στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ ευχαριστούν την μοίρα τους που έστειλε αυτό το παιδί στο Etihad... 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης