Γουέστ Χαμ - Άντερλεχτ: Τα «σφυριά» περιμένουν την εκδίκηση για το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1976! (vid)

Περίπου 46 χρόνια μετά από τον περίφημο τελικό Κύπελλο Κυπελλούχων στο «Χέιζελ», και την επιβλητική νίκη της Άντερλεχτ με 4-2 επί της Γουέστ Χαμ, οι δύο ομάδες συναντιόνται ξανά για τη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League. 



Γουέστ Χαμ - Άντερλεχτ: Τα «σφυριά» περιμένουν την εκδίκηση για το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1976! (vid)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/08) η Γουέστ Χαμ έμαθε τους αντιπάλους της για τους ομίλους του Europa Conference League. Αναλυτικά, αυτές είναι οι Στεάουα Βουκουρεστίου, Άντερλεχτ και Σίλκεμποργκ. Ωστόσο, η ομάδα που ξεχωρίσει ανάμεσα σε αυτές τις τρεις είναι η βέλγικη, καθώς οι «μωβ» έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν με την Γουέστ Χαμ στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων (5 Μαΐου 1976).

Εκεί όπου τα δύο γκολ του Ρομπ Ρένσενμπρινκ και του Φρανσουά Φαν ντερ Ελστ, είχαν κάνει τη διαφορά και βοήθησαν την Άντερλεχτ να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο. 

Βέβαια, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει από τότε, αφού η συνολική αξία του ρόστερ της Γουέστ Χαμ είναι κοντά στα 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ της Άντερλεχτ είναι περίπου 90 εκατ. ευρώ. Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες είναι πλήρως ανταγωνιστική στη Premier League όταν αντιμετωπίζει τις «μεγάλες» και οι πιθανότητες για νίκη και μία άτυπη ρεβάνς είναι προς το μέρος τους. 

Φοίβος Πεφάνης