Από τις ακριβότερες μεταγραφές των Big-6 της Πρέμιερ, πέτυχε μονάχα ο Φαν Ντάικ και τρεις έφυγαν δανεικοί!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Και έχει περάσει τελείως στα ψιλά! Οι ακριβότερες μεταγραφές των Big-6 μέχρι και αυτή τη στιγμή σχεδόν... έχουν αποτύχει παταγωδώς, με τον Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ να είναι ο μοναδικός που διασώζεται! 



Από τις ακριβότερες μεταγραφές των Big-6 της Πρέμιερ, πέτυχε μονάχα ο Φαν Ντάικ και τρεις έφυγαν δανεικοί!

Ένα τρομερό στοιχείο που δεν έχει σκεφτεί πολύς κόσμος, είναι αυτό που θέλει τις ακριβότερες μεταγραφές (δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους) των έξι ισχυρότερων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, να μην έχουν ανταποδώσει στο χορτάρι όσα θα ήλπιζαν οι πρόεδροι των κλαμπ όταν έδιναν το ok και υπέγραφαν την επιταγή. 

Πέρα από τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ που αναμφίβολα έχει πετύχει στη Λίβερπουλ, αν και πλέον ο Ντάργουιν Νούνιες τον ξεπερνά μαζί με τα εξτρά χρήματα που συμφωνήθηκαν στη μετακίνησή του από την Μπενφίκα, όλοι οι υπόλοιποι δεν στάθηκαν στο ύψος των απαιτήσεων και των προσδοκιών. 

Ο Τζακ Γκρίλις έκανε κάκιστη πρώτη σεζόν στην Σίτι και φέτος πάλι δεν έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού. Ο Ρομέλου Λουκάκου έφυγε κακήν κακώς από την Τσέλσι έχοντας κάνει τα πάντα... μαντάρα και παραχωρήθηκε δανεικός στην αγαπημένη του Ίντερ. 

Ο Τανγκί Ντομπελέ δεν απέδωσε τ' αναμενόμενα στην Τότεναμ και αποχώρησε, ο Νικολά Πεπέ έκανε το ίδιο φεύγοντας από την Άρσεναλ κι αυτός με δανεισμό, ενώ, ο Πολ Πογκμπά χάρηκε τον πρώτο καιρό στη Γιουνάιτεντ, αλλά η τελευταία 5ετία ήταν... εφιάλτης. Έμεινε ελεύθερος αν και είχε κοστίσει 100 εκατομμύρια και τώρα επέστρεψε στη Γιουβέντους που δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ και βγήκε τρομερά κερδισμένη στο οικονομικό κομμάτι στην ιστορία της συνεργασίας της με τον Γάλλο χαφ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης