Ο Καζεμίρο είχε ξαναπαίξει στο «Ολντ Τράφορντ» πριν 15 χρόνια!

Ίσως από τότε να το είχε βάλει στόχο για να επιστρέψει και το κατάφερε φέτος, 15 χρόνια μετά. Ο Καζεμίρο, στα 15 του, είχε αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» και μάλλον... το είχε βάλει σκοπό να το ξανακάνει, με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. 



Ο Καζεμίρο είχε ξαναπαίξει στο «Ολντ Τράφορντ» πριν 15 χρόνια!

Μπορεί την περασμένη Δευτέρα να πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ», αλλά το έκανε με επίσημη ενδυμασία. Σακάκι, παντελόνι, καλά παπούτσια. 

Ξέρει, όμως, πολύ καλά, πως είναι ν' αγωνίζεσαι σε αυτό το γήπεδο. Ακόμα κι αν όταν το έκανε, προφανώς, δεν είχε τόσο κόσμο στις εξέδρες και δεν ήταν για την Πρέμιερ Λιγκ. 

Πριν από 15 χρόνια, όντας ακόμα έφηβος, ο Καζεμίρο είχε αγωνιστεί στο γήπεδο αυτό, για το Nike Cup με τη φανέλα της Σάο Πάουλο! 

Ίσως από τότε, όταν θα είχε θαμπωθεί από το επιβλητικό γήπεδο, με τα μάτια του πιτσιρικά Καζεμίρο, να είχε βάλει στο μυαλό του να παίξει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να έχει όλο τον κόσμο να τον αποθεώνει... 

Έζησε μαγικά χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης, κατέκτησε τα πάντα, όμως, τώρα ήθελε κάτι καινούργιο και δηλώνει: «Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη...». 

Κώστας Ζάλιαρης