Μόντριτς και Κροος έγραψαν γράμματα ποδοσφαιρικής αγάπης προς τον Καζεμίρο: «Ένας μαχητής, πόσα ζήσαμε φίλε...»

Οι δυο που έμειναν πίσω από το «Τρίγωνο των Βερμούδων», εξέφρασαν τις σκέψεις τους προς τον Καζεμίρο έπειτα απ' όσα κατάφεραν παρέα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Κροος και Μόντριτς εξυμνούν τον χαρακτήρα και την ποδοσφαιρική ποιότητα του Βραζιλιάνου, που ήταν πάντοτε στο πλευρό τους και πάντοτε η ψυχή της ομάδας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές...  



Μόντριτς και Κροος έγραψαν γράμματα ποδοσφαιρικής αγάπης προς τον Καζεμίρο: «Ένας μαχητής, πόσα ζήσαμε φίλε...»

Ο Καζεμίρο αποχωρεί για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και αποφάσισε να έρθει αντιμέτωπος με τις τεράστιες απαιτήσεις και την ταραχώδη κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το αγαπημένο τρίγωνο του Κάρλο Αντσελότι και των οπαδών της Ρεάλ «σπάει» το φετινό καλοκαίρι, όμως, πάντοτε θα τους ενώνουν οι στιγμές και τα τρόπαια που πανηγύρισαν με τη φανέλα της «βασίλισσας».

Αξίζει να διαβάσετε τα γράμματα των Μόντριτς και Κροος προς τον Καζεμίρο:

«Ακόμα θυμάμαι το ντεμπούτο σου στην ομάδα όπου σου είπα να είσαι ψύχραιμος. Και τώρα βλέπω πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τι μας είχε επιφυλάξει το ποδόσφαιρο...

Έγινες ένας πραγματικός ηγέτης. Ήσουν πάντα εκεί για τους υπόλοιπους στη Ρεάλ. Θα σε θυμόμαστε πάντα. Κατακτήσαμε πολλά μαζί, όμως ζήσαμε στιγμές που κανείς δεν είδε. Τα αστεία σου, αφού πάντα είχες καλή διάθεση, ακόμα και σε στιγμές πίεσης ή αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Αυτά τα γέλια με ηρεμούσαν πάντα. Ήσουν ο καλύτερος bodyguard. Θα μου λείψεις και σου εύχομαι τα καλύτερα. Σε ευχαριστώ για όλα, καλή τύχη φίλε μου.

Λούκα Μόντριτς».

«Μαζί σου ήταν αδύνατο να μην ιδρώσουμε σε κάθε κατάσταση. Δεν μας άφηνες να χαλαρώσουμε ούτε σε λουτρά! Είχες πάντοτε έτοιμο το ποδήλατο και τα βάρη και αυτό είναι μια προειδοποίηση και προς τους νέους σου συμπαίκτες.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο αφήνεις τους συμπαίκτες σου να ξαπλώσουν είναι όταν κάνουν κοιλιακούς! Θα μου λείψεις. Τρομερός επαγγελματίας, τοπ ποδοσφαιριστής. Με έσωσες πολλές φορές, αφού είσαι μαχητής. Γράψαμε ιστορία φίλε! Τι εκπληκτική εποχή που ζήσαμε. Τώρα οι δρόμοι μας χωρίζουν, όμως θα παραμείνει η φιλία μας. Σε διαβεβαιώ. Σου εύχομαι τα καλύτερα, θα τα πούμε σύντομα.

Τόνι Κροος».

Κώστας Ζάλιαρης