Ο Ραμπιό είχε περάσει και από τις ακαδημίες της Σίτι για έξι μήνες και τον πήρε πίσω η μητέρα του!

Ο Αντριέν Ραμπιό είναι ο παίκτης με τον οποίο αυτό τον καιρό διαπραγματεύεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γάλλο να έχει περάσει ως πιτσιρικάς από τα τμήματα υποδομής της Σίτι! Η μητέρα και νυν εκπρόσωπός του, Βερονίκ, ήταν εκείνη που τον τράβηξε πίσω στη Γαλλία μόλις μετά από έξι μήνες.  Ο Ραμπιό είχε περάσει και από τις ακαδημίες της Σίτι για έξι μήνες και τον πήρε πίσω η μητέρα του!

Ο Ραμπιό είναι το πρόσωπο στο οποίο φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ενισχύσουν τον άξονα, με τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους στα 13 του χρόνια ως πιτσιρικάς να έχει δοκιμαστεί στη Σίτι!

Τότε είχε ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής του κλαμπ, το οποίο τον είχε προσέξει μέσω των σκάουτ που τον εντόπισαν στην γαλλική Creteil, το 2008.

Έπειτα από έξι μήνες και με την πρόφαση πως το παιδί δεν αισθανόταν άνετα μακριά από την πατρίδα του, αποδεσμεύθηκε από τις ακαδημίες των «πολιτών», όμως, η μητέρα και νυν εκπρόσωπός του, Βερονίκ, είχε αναφέρει ότι δεν τηρήθηκαν συγκεκριμένες υποσχέσεις από την ομάδα αναφορικά με τα παιδιά που λογίζονταν ως ξένοι ποδοσφαιριστές.

Κώστας Ζάλιαρης