Η απόλυτη απογοήτευση του Κριστιάνο στον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο (pics)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, κοιτούσε απορημένος και απογοητευμένος την Μπράιτον να σκοράρει δις για την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ, έμεινε με κενό βλέμμα στο σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης του Σαββάτου. 



Η απόλυτη απογοήτευση του Κριστιάνο στον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο (pics)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όσο κι αν το βράδυ του Σαββάτου δήλωνε πανέτοιμος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κόκκινων διαβόλων», είδε τον Τεν Χαγκ να προτιμά τον Έρικσεν για την επίθεση, με τους Ράσφορντ και Σάντσο στις πτέρυγες. 

Ο CR7 κάθισε στον πάγκο δίπλα στον Ραφαέλ Βαράν, προσπάθησε να μην αφήσει την «παγωμάρα» να τον κυριεύσει μετά το πρώτο γκολ της Μπράιτον, έκανε κινήσεις με τα χέρια για ν' αφυπνίσει τους συμπαίκτες του, όμως, τα πράγματα στράβωσαν περισσότερο. 

Οι «γλάροι» έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, ο Κριστιάνο έμεινε να κοιτάζεται με τον Βαράν, ετοιμάστηκε να μπει στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, δεν κατάφερε να κάνει κάτι που θα άλλαζε την κατάληξη της αναμέτρησης. 

Στο σφύριγμα της λήξης έμεινε να κοιτάζει τον κόσμο και να προσπαθεί ν' αντιληφθεί πόσο άσχημα ξεκίνησαν τα πράγματα για τη νέα σεζόν, δίχως να μπορεί να βρει ηρεμία ούτε εκείνος, ούτε η ομάδα του... 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης