Σε 39 λεπτά ο Ντάργουιν έδειξε γιατί κάνει τη διαφορά (vid)

Μπήκε με αλλαγή στο 51' αντί του Φιρμίνο, σκόραρε, έκανε ασίστ, έχασε ευκαιρίες και η παρουσία του στα καρέ του Ρόντακ της Φούλαμ ήταν στοιχεία που έκαναν τον Ντάργουιν Νούνιες να δείξει τι μπορεί να περιμένει η Λίβερπουλ και γιατί είναι ικανός ν' αλλάζει ένα ολόκληρο ματς.  



Σε 39 λεπτά ο Ντάργουιν έδειξε γιατί κάνει τη διαφορά (vid)

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μετά το γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι στο Λέστερ για το Community Shield πριν από μια εβδομάδα, βρήκε δίχτυα και στο δεύτερο επίσημο ματς με την κόκκινη φανέλα.

Σκόραρε με τακουνάκι για να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 την Φούλαμ, προτού κάνει και και την ασίστ στον Σαλάχ στο 81' για το τελικό 2-2 με το οποίο οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ αφήνοντας βαθμούς στο Λονδίνο.

Οι 7 επαφές με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, οι 4 τελικές και οι 3 εξ αυτών στο στόχο, ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Σαββάτου στο Craven Cottage. Ο Νούνιες είχε στιγμές που θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς των «cottagers» με την φούρια του, ωστόσο, η νίκη για τη Λίβερπουλ δεν ήρθε.

«Μπορούσε να έχει πετύχει άλλα ένα – δυο γκολ και είναι τρελό αυτό. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα για να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως μπορεί να βρίσκεται συχνά σε θέσεις και καταστάσεις που θα του επιτρέπουν να σκοράρει» ήταν τα λόγια του Κλοπ.

Κώστας Ζάλιαρης