Για χάρη της Λούσι Μπρονζ, το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν ως πωλήτρια πίτσας άλλαξε το όνομά του! (pic)

Τώρα πλέον είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Έκανε τη χώρα της υπερήφανη. Και το κατάστασημα στο οποίο εργαζόταν η Λούσι Μπρονζ για να βγάζει τα προς το ζην στο παρελθόν, έκανε το λιγότερο που θα μπορούσε για να την τιμήσει, τοποθετώντας το όνομά της στη μαρκίζα!  Για χάρη της Λούσι Μπρονζ, το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν ως πωλήτρια πίτσας άλλαξε το όνομά του! (pic)

Η Μπρονζ γνωρίζει όλη τη διαδρομή που έκανε για να βρεθεί αυτή τη στιγμή στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο στο κομμάτι των γυναικών. Από το βράδυ της Κυριακής αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης με τις «λέαινες» μετά το 2-1 απέναντι στη Γερμανία στην παράταση του μεγάλου τελικού στο «Γουέμπλεϊ».

Κι αφού ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της και της επαγγελματικής της ζωής γενικότερα, η Μπρονζ είδε και την μικρή, όμορφη κίνηση που έκανε ένα κατάστασημα Domino's στην Χίντινγκλεϊ.

Ο ιδιοκτήτης άλλαξε το όνομα στη μαρκίζα και έβαλε το Lucy's για να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς την Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το πέρασμά της από το μαγαζί...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης