Ο Σαλάχ έκανε την Σίτι την... αγαπημένη του αντίπαλο (vid)

Με τον Κανσέλο να τα βρίσκει σκούρα από αριστερά έχοντας το μαρκάρισμά του, ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν εξαιρετικός στη δημιουργία απειλητικών καταστάσεων για τα καρέ του Έντερσον, σκόραρε και κατάφερε να έχει καταγράψει πλέον τα περισσότερα τέρματα απέναντι στους «πολίτες», συγκριτικά με κάθε άλλον αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει.  



Ο Σαλάχ έκανε την Σίτι την... αγαπημένη του αντίπαλο (vid)

Ο «Φαραώ» έφτιαξε το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ στο τελικό 3-1 απέναντι στη Σίτι για το Community Shield με το σερβίρισμα στον Αλεξάντερ – Άρνολντ, ενώ, πέτυχε το δεύτερο τέρμα από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Ντάργουιν Νούνιες.

Πλέον, ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ που ανανέωσε το συμβόλαιό του πριν από λίγο καιρό από τη Μύκονο όπου απολάμβανε τις διακοπές του, έχει συμμετοχή σε 13 γκολ απέναντι στους «πολίτες» ως μέλος της Λίβερπουλ.

Έχει σκοράρει εκείνος 8 φορές και έχει δώσει και 5 ασίστ, με την συμβολή του σε αυτό τον αριθμό τερμάτων να είναι η μεγαλύτερη που έχει να επιδείξει εκείνος απέναντι σε οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο με τον οποίο έχει κοντραριστεί ως κομμάτι των «κόκκινων»!

 

Κώστας Ζάλιαρης