Κι όμως η Σίτι έχει οικονομικό κέρδος από τις μεταγραφές!

Η φήμη της είναι τέτοια που τις φορτώνουν τις ταμπέλες «σπάταλη» και «πλούσια», ωστόσο, η Σίτι έχει καταφέρει μέσα στο 2022 να έχει οικονομικό όφελος στο κομμάτι των μεταγραφών με τις αποχωρήσεις που έχουν σημειωθεί, ακόμα κι αν φτάσει να διαθέσει 50 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει αριστερό μπακ! 



Κι όμως η Σίτι έχει οικονομικό κέρδος από τις μεταγραφές!

Η εκκρεμότητα αυτή τη στιγμή για τους «πολίτες» είναι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά και την αποχώρηση του Ζιντσένκο που πήγε στην Άρσεναλ του Αρτέτα μαζί με τον Γκάμπριελ Ζεσούς. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα βγει στην αγορά για νέο αριστερό μπακ και ο Μαρκ Κουκουρέγια της Μπράιτον είναι αυτός στον οποίο έχουν επικεντρωθεί άπαντες αυτή τη στιγμή. 

Οι «γλάροι» κάνουν ζόρικη την προσπάθεια των Πρωταθλητών, ανέβασαν την τιμή του ποδοσφαιριστή στα 50 εκατομμύρια, όμως, ακόμα κι αν διαθέσουν τελικά τόσα οι «πολίτες», πάλι δεν θα ξεφύγουν στα οικονομικά τους σε αυτές τις δύο μεταγραφικές περιόδους του 2022. 

Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν 232 εκατομμύρια λίρες από τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του καλοκαιριού και θα μπορέσουν να έχουν εξοικονομήσει από 72 έως 90 εκατομμύρια στο φινάλε των μεταγραφών, ακόμα κι αν δώσουν τελικά 50 «μύρια» για τον Κουκουρέγια. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης