Το γκολ της χρονιάς από την Ρούσο και η μεγαλύτερη νίκη στα ημιτελικά! (vid)

Οι μαγικές κοπέλες της Αγγλίας κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και το 4-0 απέναντι στη Σουηδία στον ημιτελικό του φετινού Euro, με την εκπληκτική τακουνιά - τούνελ της Ρούσο να συνεισφέρει στην επίτευξη της μεγαλύτερης νίκης που έχει καταγραφεί ποτέ σε ματς της φάσης των «4» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των γυναικών.  



Το γκολ της χρονιάς από την Ρούσο και η μεγαλύτερη νίκη στα ημιτελικά! (vid)

Η Ρούσο είχε τρομερή έμπνευση για να βάλει μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα τις «λέαινες» το βράδυ της Τρίτης στην αναμέτρηση με τις Σκανδιναβές και θα μείνει στη μνήμη όλων με αυτό που κατάφερε. 

Αν και η πρώτη της προσπάθεια ήταν εύκολη λεία για την τερματοφύλακα της Σουηδίας, η Αγγλίδα κυνήγησε το ριμπάουντ και στη θέση που βρέθηκε μία ήταν η λύση. Να δοκιμάσει στα... τυφλά. 

Έκανε την ποδιά, η μπάλα πέρασε και ανάμεσα από τα πόδια της γκολκίπερ και κάπως έτσι σημειώθηκε αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς σε οποιοδήποτε επίπεδο! 

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως η τεσσάρα της Αγγλίας είναι και η μεγαλύτερη νίκη που έχει επιτευχθεί ποτέ στην ιστορία της ημιτελικής φάσης του Euro των γυναικών!

It's coming home... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης