Ξέφυγαν στο Λεβάντε - Γουλβς: Αποβολές, εντάσεις, καυγάδες, σκέψεις διακοπής και τελικά... 11 vs 11 στο δεύτερο μέρος!

Ποδοσφαιρικός «πόλεμος» παρά φιλικό ματς προετοιμασίας το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Λεβάντε με την Γουλβς. Κόκκινες κάρτες, ξεσηκωμός όλων στους πάγκους, δυνατά μαρκαρίσματα, εκνευρισμός, ένας ρέφερι που τους έστειλε όλους νωρίτερα στ' αποδυτήρια για να σκεφτεί αν θα ξεκινούσε το δεύτερο μέρος και τελικά... 11 εναντίον 11 ξανά! Ξέφυγαν στο Λεβάντε - Γουλβς: Αποβολές, εντάσεις, καυγάδες, σκέψεις διακοπής και τελικά... 11 vs 11 στο δεύτερο μέρος!

Οι «λύκοι» δεν άντεξαν το πολύ σκληρό παιχνίδι των Ισπανών της Λεβάντε και κάπου το πράγμα ξέφυγε με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται σε έντονες αντιπαραθέσεις και τους ανθρώπους στους πάγκους να εισβάλλουν δυο φορές στον αγωνιστικό χώρο. 

Οι Μπάρντι και Μοσκέρα στο 35ο λεπτό αποβλήθηκαν, όμως, ένα περιστατικό με τον Ποντένσε κοντά στο τελείωμα του πρώτου μέρους έφερε νέο ξεσηκωμό. Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού αντέδρασε με άγαρμπο τρόπο σε μαρκάρισμα που δέχθηκε και ξανά όλοι μπήκαν μέσα με αποτέλεσμα ο ρέφερι να δείξει άλλη μια κόκκινη κάρτα και να λήξει νωρίτερα το πρώτο ημίχρονο. 

Υπήρξαν σκέψεις και από τις ομάδες για οριστική διακοπή από τη στιγμή πλέον που υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού, κάτι που θα ήταν παντελώς αχρείαστο για ένα χαλαρό φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα, ωστόσο, όλοι συμφώνησαν να ξαναμπούν στο γήπεδο και να παίξουν... 11 εναντίον 11! 

Κώστας Ζάλιαρης