Πέταξε έξω το φαβορί και συνεχίζει στα ημιτελικά η Αγγλία!

Με ανατροπή που ολοκληρώθηκε στην παράταση της αναμέτρησης, η γυναικεία εθνική ομάδα της Αγγλίας κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας του φετινού Euro την Ισπανία που ήταν εκ των μεγάλων φαβορί στην έναρξη του τουρνουά και με το τελικό 2-1 οι «λέαινες» συνεχίζουν στα ημιτελικά! 



Πέταξε έξω το φαβορί και συνεχίζει στα ημιτελικά η Αγγλία!

Κορίτσια για φίλημα είναι αυτά της Αγγλίας που έχουν πλέον τη δυνατότητα να φτάσουν μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Euro την 31η του μηνός και να σηκώσουν το τρόπαιο στο «Γουέμπλεϊ». 

Με το Amex Stadium στο Μπράιτον να δίνει ώθηση και να μην αφήνει τις «λέαινες» να το βάλουν κάτω όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ της Γκονζάλες στο 54', η προσπάθεια συνεχίστηκε μέχρι τέλους και η ισοφάριση ήρθε στο 84' με ωραίο σουτ της Έλα Τουν που είχε περάσει με αλλαγή! 

Ο κόσμος στις εξέδρες άρχισε να τραγουδάει το «It's coming home» και οι γυναίκες της Αγγλίας κατάφεραν να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή και την τεράστια πρόκριση στους «4». Στο 6ο λεπτό της παράτασης μετά την πάροδο των 90', η Στάνγουεϊ έγραψε το τελικό 2-1 μέσα σε ντελίριο και πλέον το επόμενο εμπόδιο με φόντο τον μεγάλο τελικό θα είναι είτε η Σουηδία, είτε το Βέλγιο. 

Κώστας Ζάλιαρης