Κριστιάνο: Η φήμη από το λευκό τζιπ στη Λισαβόνα και η διάψευση για Σπόρτινγκ

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή να «γεννήσει» ένα ακραίο σενάριο δανεισμού του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για ακόμα ένα μεγάλο come-back από τον Πορτογάλο, ο οποίος με μια μόνο λέξη διέψευσε τα πάντα αναφορικά με το μέλλον του, αφού θέλησε να σεβαστεί την Γιουνάιτεντ και τα «λιοντάρια».  



Κριστιάνο: Η φήμη από το λευκό τζιπ στη Λισαβόνα και η διάψευση για Σπόρτινγκ

Ο CR7 ακόμα δεν έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους». Βρίσκεται σε παρατεταμένη άδεια για οικογενειακούς λόγους, ουδείς ξέρει τι θα κάνει τελικά κι αν θα πιέσει για να φύγει από το Μάντσεστερ το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, εκεί και όταν πρέπει, φροντίζει να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Έτσι το έκανε και με τη φήμη που προέκυψε αναφορικά με τον δανεισμό του στην πρώην ομάδα του, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε το μεγάλο, γεμάτο απίθανες στιγμές, διακρίσεις και απάτητες κορυφές, ταξίδι του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία με ένα λευκό τζιπ στα γραφεία της Σπόρτινγκ «γέννησε» το σενάριο των επαφών για τον δανεισμό του από την Γιουνάιτεντ και ο Κριστιάνο από σεβασμό στον σύλλογο που τον γαλούχησε και τον έβγαλε στην επιφάνεια, δεν θέλησε να συνεχιστεί αυτή η αναληθής αναφορά.

Έτσι, μέσω social media, διέψευσε τα πάντα, γράφοντας απλά τη λέξη: «Ψέμα».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης