Τα 143 ματς των Ρούνεϊ και Φιλ Τζόουνς, μπορούν να γίνουν περισσότερα με μία… μεταγραφή! (vid)

Συνυπήρξαν ως συμπαίκτες σχεδόν σε ολόκληρη την καριέρα τους! Έχουν ταυτιστεί απόλυτα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως πλέον οι δρόμοι τους είναι αντίθετοι. Ο λόγος για τους Γουέιν Ρούνεϊ και Φιλ Τζόουνς, που ενδέχεται να βρεθούν και πάλι στον ίδιο σύλλογο, με πρωτοβουλία του πρώην προπονητή της Ντέρμπι!



Τα 143 ματς των Ρούνεϊ και Φιλ Τζόουνς, μπορούν να γίνουν περισσότερα με μία… μεταγραφή! (vid)

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν και ο Φιλ Τζόουνς να μοιάζει πως οδεύει προς το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όμως ο Άγγλος στόπερ εξακολουθεί να έχει προτάσεις στα χέρια του, προκειμένου να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν συνέβη με την Μπορντό τον χειμώνα, αλλά όταν στην συζήτηση μπαίνει ο Γουέιν Ρούνεϊ, τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Μιλάμε άλλωστε για δύο ανθρώπους που έχουν παίξει μαζί, σχεδόν σε ολόκληρη την καριέρα τους.

Σε μία ομάδα. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνυπήρξαν σε 143 ματς, συνεργάστηκαν σε γκολ σε 4 περιπτώσεις, με τελευταία εξ’ αυτών στην ήττα με 2-1 από τη Σουόνσι, πριν από οκτώ χρόνια, στο «Όλντ Τράφορντ» και είναι… φίλοι!

Για τον λόγο αυτό, ο Ρούνεϊ φαίνεται πως κινείται περισσότερο συναισθηματικά και θέλει να φέρει τον Τζόουνς στην DC United. Δεν μοιάζει απίθανο. Γιατί άλλωστε να μην θέλει ο Άγγλος στόπερ να ξαναβρεί τον πρώην συμπαίκτη του, σε άλλον σύλλογο;

Πιθανότατα θα θέλει. Είναι άλλωστε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει συνυπάρξει σε 140+ ματς, πλην του Νταβίδ Ντε Χέα!

Δημήτρης Μανάκος