Σαλάχ: Πέντε χρόνια πριν έβαζε το «παρθενικό» σε φιλικό και τώρα πέτυχε το… πρώτο του νέου συμβολαίου! (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήθελε να μείνει στην Λίβερπουλ και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τον έχει ανάγκη! Η ανανέωση της συνεργασίας επισημοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες και πλέον ο Αιγύπτιος πετυχαίνει το πρώτο του, ανεπίσημο γκολ, όντας ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ μέχρι το 2025! Όπως και πέντε χρόνια πριν δηλαδή, κόντρα στη Γουίγκαν!



Σαλάχ: Πέντε χρόνια πριν έβαζε το «παρθενικό» σε φιλικό και τώρα πέτυχε το… πρώτο του νέου συμβολαίου! (vid)

Σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, φαίνεται πως βρίσκεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αγωνίζεται στο φιλικό της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας και πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ!

«Έγραψε» το 2-0 στο 47ο λεπτό και επί της ουσίας πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «κόκκινους», μετά την πολυπόθητη ανανέωση του συμβολαίου του! Η Κρίσταλ Πάλας τον είδε να βρίσκει δίχτυα απέναντί της για 8η φορά και ο Αιγύπτιος φαίνεται πως ξεκινά ιδανικά τη νέα σεζόν! Μία από τις τρεις επόμενες που θα βρίσκεται δηλαδή στο «Άνφιλντ»…

Σαν… χθες είχε πετύχει το πρώτο του γκολ γενικά με την Λίβερπουλ, σε φιλικό κόντρα στη Γουίγκαν και πέντε χρόνια μετά, πετυχαίνει το πρώτο γκολ της νέας εποχής!

Δημήτρης Μανάκος