Ο Στέρλινγκ την τελευταία 5ετία σκόραρε πάντα περισσότερο από τον κορυφαίο γκολτζή της Τσέλσι (pic)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα δώσει σίγουρα γκολ στην Τσέλσι, η οποία αναζητούσε απεγνωσμένα τη βελτίωση στο σκοράρισμα παρά την παρουσία των Βέρνερ, Λουκάκου και Χάβερτς στη γραμμή κρούσης. Επί 5 συναπτά έτη, ο Άγγλος επιθετικός πάντοτε μετρούσε περισσότερα τέρματα από τον πρώτο σκόρερ των «μπλε»... 



Ο Στέρλινγκ την τελευταία 5ετία σκόραρε πάντα περισσότερο από τον κορυφαίο γκολτζή της Τσέλσι (pic)

Πιο έμπειρος και ώριμος από ποτέ ο Ραχίμ Στέρλινγκ άφησε την Σίτι για να βρεθεί στην Τσέλσι και να παίξει σε ακόμα μια τεράστια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος, έχοντας φυσικά θητεύσει και στην Λίβερπουλ στο παρελθόν.

Ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε πως ο ποδοσφαιριστής ήταν η απόλυτη προτεραιότητα των «μπλε» για την επίθεση και ο Γερμανός κόουτς χαμογελάει που κατάφερε ο Τοντ Μπόελι να κάνει... ηχηρό ξεκίνημα στις προσθήκες στο ρόστερ, στην μετά – Αμπράμοβιτς εποχή.

Ο Στέρλινγκ από την σεζόν 2017-2018 μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πάντοτε κατάφερνε να σκοράρει περισσότερο από τον ποδοσφαιριστή που ολοκλήρωνε την κάθε ξεχωριστή σεζόν ως κορυφαίος γκολτζής στο κλαμπ του Λονδίνου.

Ξεπέρασε και τον Εντέν Αζάρ και μάλιστα το έκανε δυο διαδοχικές ποδοσφαιρικές χρονιές. Είχε πανεύκολο έργο απέναντι στον Έιμπραχαμ το 2020, ενώ, δεν τον έφτασε ούτε ο Ρομέλου Λουκάκου που πρόσφερε... μηδαμινά στην Τσέλσι στην επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης