Η αρχή έγινε και ζητούμενο είναι να ακουστεί και στη Championship το «Giannoulis crosses, Tzolis scores»! (vid)

Μπορεί να τους πήρε ένα χρόνο και κάτι, μπορεί να αγωνίστηκαν αθροιστικά σε 32 ματς στην Premier League που πέρασε, αλλά ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Χρήστος Τζόλης συνεργάστηκαν για πρώτη φορά σε γκολ της Νόριτς, σε φιλική αναμέτρηση, στην καλοκαιρινή της προετοιμασία. Συνολικά; Ήταν η 3η φορά στην καριέρα τους που ο ένας σεντράρει και ο άλλος βρίσκει δίχτυα και ελπίζουμε η συνέχεια να δοθεί στη Championship!  



Η αρχή έγινε και ζητούμενο είναι να ακουστεί και στη Championship το «Giannoulis crosses, Tzolis scores»! (vid)

Έντονο  ελληνικό άρωμα είχε το φιλικό της Νόριτς απέναντι στην King's Lynn Town, με τα «καναρίνια» να επικρατούν με 2-0 και τον Δημήτρη Γιαννούλη με τον Χρήστο Τζόλη να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση.

Αμφότεροι ήταν κινητικοί και διακρίθηκαν τόσο στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, όσο και για τις επιλογές τους όταν η ομάδα του Ντιν Σμιθ επιτιθόταν και επιστέγασμα της θετικής τους εμφάνισης ήταν η στιγμή του 43ου λεπτού!

Ο Έλληνας μπακ πήρε την μπάλα, κοίταξε την περιοχή και πάσαρε στον Τζόλη και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ τελείωσε ιδανικά την φάση, πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ με τη Νόριτς σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια. Όσες δηλαδή είναι και οι συνεργασίες του με τον Γιαννούλη, που κατέληξαν σε γκολ!

Το «καλό» τρίτωσε λοιπόν για τους δύο διεθνείς μας επί αγγλικού εδάφους. Η αρχή είχε γίνει στο πρώτο ματς που συνυπήρξαν, πριν από τρία χρόνια, στη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 επί του ΟΦΗ, η συνέχεια δόθηκε στη μεγάλη ευρωπαϊκή επικράτηση του Δικεφάλου επί της Μπεσίκτας, με το ίδιο σκορ, σε ένα ματς… καριέρας του Χρήστου Τζόλη, για να φτάσουμε στο φιλικό της Νόριτς, που όπως και να έχει, ανέδειξε το ταλέντο που διακατέχει τους δύο Έλληνες, που έχουν δώσει 39 επίσημα ματς μαζί και διάφορα φιλικά!

Κάπως έτσι, το «Γιαννούλης πασάρει, Τζόλης σκοράρει», ακούστηκε και επί αγγλικού εδάφους! Ναι, μιλάμε για φιλικό, ναι η δυναμικότητα της Νόριτς είναι σαφώς μεγαλύτερη από την King’s Lynn Town, αλλά η νίκη είναι νίκη. Και το γκολ είναι… γκολ!

Όταν μάλιστα αυτό έρχεται με ελληνική συνεργασία, τότε όλα είναι καλύτερα! Αναμένουμε τη συνέχεια, ελπίζοντας αυτή να δοθεί στην Championship, με τη Νόριτς να επιστρέφει ξανά στην Premier League, με τους δυο τους… πρωταγωνιστές!

Δημήτρης Μανάκος