Κλοπ: «Κάναμε λάθη που είναι λογικό, αλλά απλά πληρώσαμε το τίμημα»

Το πόσο χαλαρά αντιμετώπισε ο Κλοπ το φιλικό με την Γιουνάιτεντ αποτυπώθηκε και στα λεγόμενά του μετά την ήττα (4-0) της Λίβερπουλ στο ματς της Μπανγκόγκ. Ο Γερμανός είδε πράγματα, ορισμένα ήταν θετικά, όμως τόνισε πως ήταν λογικό να ανέβει σε αυτά τα επίπεδα το σκορ από τη στιγμή που έγιναν λάθη από τους παίκτες του. Κλοπ: «Κάναμε λάθη που είναι λογικό, αλλά απλά πληρώσαμε το τίμημα»

Σε αντίθεση με τον Τεν Χαγκ που έστω και για λόγους εντυπώσεων, θα ήθελε να κάνει δυναμικό ξεκίνημα και είδε απόλυτα σοβαρά την αναμέτρηση με τους «κόκκινους», ο Κλοπ ήταν σε... πολύ πιο χαλαρό mood. 

Ο Γερμανός άλλαζε συνεχώς τους παίκτες του, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε Καρβάλιο και Ντάργουιν Νούνιες, ήθελε το ματς να περάσει δίχως ρίσκα σε ό,τι αφορούσε στην κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και το πέτυχε. 

Λίγο μετά το ματς δήλωσε: «Αν αφήσουμε στην άκρη το σκορ, είδα αρκετά θετικά πράγματα, αλλά είναι λογικό να πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι ηττηθήκαμε 4-0. Κάναμε λάθη, πράγμα που είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτή τη στιγμή, απλά πληρώσαμε το τίμημα αυτών των λαθών». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης