Κλοπ: «Τρελό ό,τι συνέβη στο Παρίσι, να μην ξανασυμβεί»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στις μαρτυρίες που είχε από συγγενικά του πρόσωπα και φίλους για όσα συνέβησαν έξω από το Stade de France στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. «Το μικρότερο πρόβλημα ήταν η ήττα μας στον τελικό, όσοι είχαν μπει στις κερκίδες δίχως δικαίωμα δεν ήταν οπαδοί μας» σχολίασε ο Γερμανός.  Κλοπ: «Τρελό ό,τι συνέβη στο Παρίσι, να μην ξανασυμβεί»!

Ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης, όταν οι άνθρωποι με τους οποίους συνομίλησε του ανέφεραν την ίδια ιστορία. «Από τους 50 που γνώριζα και με τους οποίους μίλησα, οι 47 μου είπαν το ίδιο...» σχολίασε ο Κλοπ, συνεχίζοντας:

«Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορα πράγματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε, όμως, ορισμένα από αυτά βρίσκονται υπό διερεύνηση. Γνώριζα ορισμένα πράγματα, αν και τα περισσότερα δεν τα ήξερα ακόμα και λίγο μετά τη λήξη του τελικού.

Η οικογένειά μου βρέθηκε μπλεγμένη σε ό,τι συνέβη έξω από το γήπεδο. Στις εξέδρες δεν υπήρχε ούτε ένας οπαδός της Λίβερπουλ σε λάθος θέση, όμως υπήρξαν πολλοί οπαδοί που είχαν μπει δίχως να έχουν το δικαίωμα και καταλάμβαναν χώρο στις κερκίδες.

Αυτοί δεν ήταν οπαδοί μας. Δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Ήταν τρελό. Ξαφνικά η ήττα μας στον τελικό ήταν το μικρότερο πρόβλημα. Φανταστείτε τι πραγματικά είχε γίνει... Η οικογένειά μου τελικά μου είπε τα πάντα το επόμενο πρωί, όχι την ίδια νύχτα του τελικού». 

Κώστας Ζάλιαρης