Ο 36χρονος Μίλνερ ετοιμάζεται για την 21η του σεζόν στην Πρέμιερ και χαμογελάει στην προετοιμασία κάνοντας τους πάντες ν' απορούν (pics)

Πιο γυμνασμένος και πιο προσεκτικός με το επαγγελματικό του προφίλ, από την πλειοψηφία των παικτών της Πρέμιερ Λιγκ. Όχι μονάχα των συμπαικτών του στη Λίβερπουλ. Ο Τζέιμς Μίλνερ βλέπει τα δύσκολα να έρχονται ξανά, αλλά χαμογελάει και προετοιμάζεται για την 21η σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα, κάνοντας τους υπόλοιπους ν' απορούν με το mindset που έχει ο 36χρονος χαφ, ο οποίος όμως δίνει το παράδειγμα σε όλους. 



Ο 36χρονος Μίλνερ ετοιμάζεται για την 21η του σεζόν στην Πρέμιερ και χαμογελάει στην προετοιμασία κάνοντας τους πάντες ν' απορούν (pics)

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αποφασίσει πως για όσο θέλει να βρίσκεται στο ποδόσφαιρο, θα τηρεί αυστηρότατα όλα όσα πρέπει προκειμένου το σώμα του να τον επιβραβεύει και να του παρατείνει την ικανότατη παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο. 

Κι αυτό φυσικά το ξέρει και ο Κλοπ και άπαντες στη Λίβερπουλ, γι' αυτό και του προσφέρθηκε το νέο μονοετές συμβόλαιο. 

Από την πρώτη μέρα της επιστροφής στη δουλειά στο προπονητικό κέντρο AXA, ο «Μίλι» χαμογελούσε καθώς έκανε ποδήλατο ή καθώς σήκωνε τα βάρη στις ασκήσεις των ποδιών. Ιδρώνει, ταλαιπωρείται, αλλά το απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλον. 

Και αυτό κάνει τους γύρω του ν' απορούν για το κίνητρο που βρίσκει κάθε φορά. Άλλωστε, πρόκειται για την 21η αγωνιστική περίοδο που τον βρίσκει στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι ίσως σε καλύτερη κατάσταση και από τα «ντουζένια» του, σε ό,τι αφορά την σωματοδομή του. 

Ο Μίλνερ είναι στα επίπεδα του Κριστιάνο, αλλά ελάχιστοι του το αναγνωρίζουν. Κι όμως, όταν κάθε χρόνο βγαίνει νικητής στην δοκιμασία με το τεστ λακτόζης, αντέχοντας κάθε γύρο στο γήπεδο, τη στιγμή που οι υπόλοιποι απλά πέφτουν στο χορτάρι για να πάρουν ανάσες, τότε το καταλαβαίνουν όλοι όσοι πρέπει...

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης