Σαλάχ: «Πήραμε τίτλους, αλλά θέλω να συνεχίσουμε»!

Αν και την υπόσχεσή του για επιτυχίες την έχει τηρήσει και με το παραπάνω στη Λίβερπουλ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ φαίνεται ότι έκανε απλά το... ζέσταμα με τους τίτλους που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. «Είναι η καλύτερη απόφαση, χαμογελάω συνέχεια γνωρίζοντας ότι θα τον έχουμε μαζί μας» είπε ο Κλοπ.  Σαλάχ: «Πήραμε τίτλους, αλλά θέλω να συνεχίσουμε»!

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του στη Λίβερπουλ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και είχε να πει:

«Όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα δεν κατακτούσαμε πολλά τρόπαια και τότε είχα πει ότι ήθελα να πάρω τίτλους.

Νομίζω ότι έκτοτε το έχουμε καταφέρει και μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Έχουμε καταφέρει τόσα πολλά όλοι μαζί, είχαμε και ορισμένες απογοητεύσεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Έχω απολαύσει το ποδόσφαιρο στη Λίβερπουλ και μακάρι να συνεχίσω να το απολαμβάνω για να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε:

«Είναι μια είδηση με την οποία οι οπαδοί μας θα χαρούν ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακό τους. Είμαι σίγουρος ότι θα το γιορτάσουν απόψε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι η καλύτερη απόφαση για την ομάδα μας και η καλύτερη και για τον Μοχάμεντ. Ανήκει εδώ σε εμάς. Είναι η ομάδα του πλέον .

Φυσικά άργησε πολύ το θέμα, αλλά τέτοια ζητήματα αξίζουν την αναμονή. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσει μια τέτοια κατάσταση όταν βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει ακόμα πολλά εξαιρετικά χρόνια μπροστά του. Είναι... μηχανή από άποψη φυσικής κατάστασης. Είναι σε απίστευτο level. Δουλεύει τρομερά σκληρά. Οι συμπαίκτες του τον καμαρώνουν. Είναι κάτι ιδιαίτερο. Χαμογελάω πλέον γνωρίζοντας ότι ανανέωσε και θα είναι μαζί μας για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης