Ο Τεν Χαγκ είχε βάλει από καιρό τον Μαλάσια στο μάτι: «Σημείωσέ τον, είναι εκπληκτικός» (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ εδώ και αρκετό καιρό, σε ματς του Άγιαξ με την Φέγενορντ είχε βάλει τον Μαλάσια στο μάτι και είχε τονίσει στους συνεργάτες του να σημειώσουν το όνομα του νεαρού αριστερού μπακ. Και τελικά καταφέρνει να τον πάρει στην ομάδα του με την έναρξη της θητείας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τεν Χαγκ είχε βάλει από καιρό τον Μαλάσια στο μάτι: «Σημείωσέ τον, είναι εκπληκτικός» (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν τον Μαλάσια δικό τους έναντι 13 εκατομμυρίων λιρών, με τον Τεν Χαγκ να προσπαθεί αυτές τις μέρες να κάνει πιο έντονη την δραστηριότητα της ομάδας του στο μεταγραφικό τοπίο. 

Η προετοιμασία της Γιουνάιτεντ έχει εκκινήσει δίχως νέα πρόσωπα, ωστόσο, υπάρχει αναμονή γύρω από το θέμα του Φρένκι Ντε Γιόνγκ, ενώ, ο Μαλάσια φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Τον 22χρονο φουλ μπακ ο Τεν Χαγκ τον είχε βάλει στο μάτι από ένα ματς του Άγιαξ απέναντι στην Φέγενορντ και είχε πει στους συνεργάτες του στον πάγκο: «Ο μικρός αριστερά είναι εξαιρετικός, σημείωσέ τον...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης