Η ολλανδική συμμαχία στον άξονα της Γιουνάιτεντ θα προσφέρει φρεσκάδα, ταχύτητα και… λιγότερη γκρίνια!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και ήδη οι φίλοι της ομάδας ονειρεύονται την συνεργασία του με τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, σε μία κίνηση που θα αλλάξει ριζικά τις εμφανίσεις του συλλόγου αλλά και την γκρίνια από τις εξέδρες.



Η ολλανδική συμμαχία στον άξονα της Γιουνάιτεντ θα προσφέρει φρεσκάδα, ταχύτητα και… λιγότερη γκρίνια!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ τον ήθελε με κάθε τρόπο στην ομάδα και κρίθηκε προτεραιότητα η απόκτησή του, ακόμη και αν ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγε λίγο πίσω. Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ προβάρει τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ και έρχεται στο Ολντ Τράφορντ με στόχο να ανανεώσει τον άξονα της ομάδας και να βρει και πάλι τον παλιό του τεχνικό αλλά και τον άνθρωπο που συνεργάστηκε άψογα μαζί του στον Άγιαξ,  τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ.

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς αλλά η μετακίνηση του Ολλανδού χαφ στην Πρέμιερ Λιγκ έχει προσδώσει μία νότα αισιοδοξίας σε έναν σύλλογο που τον τελευταίο χρόνο βρίσκει μόνο αρνητικά μπροστά του. Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» ήθελαν να δουν μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση και ο χαφ της Μπαρτσελόνα ήρθε να δώσει την λύση. Και ήδη πολλοί φαντασιώνονται τον ίδιο και τον συμπατριώτη του, Φαν ντε Μπέεκ, να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και να οδηγούν το σύνολο του Τεν Χαγκ στις επιτυχίες.

Αδιαμφισβήτητα, οι δύο «οράνιε» είχαν άριστη χημεία στο πέρασμά τους από τον Άγιαξ και σε συνδυασμό με το σύστημα του προπονητή τους, άλλαζαν με ταχύτητα την μπάλα, πιάνοντας στον ύπνο τις αντίπαλες άμυνες ενώ παράλληλα παρέμεναν πιστοί και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Αυτό θέλουν και οι φίλοι της Γιουνάιτεντ. Ένα δίδυμο πιο… φρέσκο από αυτό των ΜακΤόμινεϊ και Φρεντ, με γρηγορότερο ποδόσφαιρο, πειθαρχεία και… αποτελέσματα. Είναι αρκετά πιθανό τα πρώτα δύο να επιτευχθούν με σχετική ευκολία, καθώς οι παίκτες θα «γνωρίζονται» και πάλι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και θα χτίζουν ξανά το τρομερό δίδυμο του Αίαντα. Αν καταφέρουν να βοηθήσουν και την ομάδα να πάρει αποτελέσματα, τότε η μόνιμη γκρίνια που υπάρχει στο Ολντ Τράφορντ θα μειωθεί αισθητά.

Στράτος Μαρίνος