Ντε Λιχτ: Θέλει να φύγει από την Γιουβέντους και η Πρέμιερ ενεργοποιείται!

Ο Ματάις Ντε Λιχτ φέρεται να είναι έτοιμος για αποχώρηση από τη Γιουβέντους, κάποια σενάρια κάνουν λόγο ακόμα και για κατάθεση αιτήματος μεταγραφής και αυτό ίσως να διευκολύνει την προσπάθεια που ενδεχομένως θ' αποφασίσουν να κάνουν οι αγγλικές ομάδες για την απόκτησή του!  



Ντε Λιχτ: Θέλει να φύγει από την Γιουβέντους και η Πρέμιερ ενεργοποιείται!

Ο Ολλανδός αμυντικός ναι μεν είχε εξαργυρώσει την ηγετική του παρουσία από τον Άγιαξ με την μετακίνηση στην Γιουβέντους, προσπάθησε να μάθει όσο περισσότερα γινόταν από τους Μπονούτσι και Κιελίνι, ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι θέλει να φύγει από το Τορίνο και να βρει κάτι καλύτερο και πιο ευνοϊκό για την καριέρα του.

Η Corriere dello Sport αναφέρει πως ο Ντε Λιχτ ψάχνεται ιδιαίτερα θερμά για μεταγραφή, με τις Τσέλσι και Σίτι να τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους, αν και η ρήτρα του ήταν απαγορευτική στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, σε περίπτωση που εκείνος πιέσει ή που καταθέσει αίτημα μεταγραφής, ίσως στις διαπραγματεύσεις αυτό ν' αλλάξει, παρ' όλα αυτά, ο υψηλόσωμος στόπερ είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ορέγεται η Πρέμιερ.

Κώστας Ζάλιαρης