Ο Ράμσντεϊλ έχει παίξει σε 39 ματς φέτος και ο Σάκα είναι «δίπλα» του σε όλα!

Τα 39 ματς στην φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασε ο ¶αρον Ράμσντεϊλ, ο οποίος ξεκινά στην βασική ενδεκάδα της Αγγλίας και δίπλα του, όπως συνηθίζεται, θα βρεθεί και πάλι ο Μπουκάγιο Σάκα. Και αν αυτό λόγω της κοινής τους παρουσίας στην ¶ρσεναλ μοιάζει… λογικό, το 39/39 είναι… ακραίο!



Ο Ράμσντεϊλ έχει παίξει σε 39 ματς φέτος και ο Σάκα είναι «δίπλα» του σε όλα!

Το 52ο παιχνίδι του στην σεζόν 2021/22 αναμένεται να δώσει ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος ξεκινά και πάλι στην βασική ενδεκάδα της Αγγλίας, στην 4η αγωνιστική του Nations League, απέναντι στην Ουγγαρία.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ¶ρσεναλ, βάση ψηφοφορίας του κοινού, βρίσκεται και πάλι στις πρώτες επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά δεν νιώθει… μόνος. Ο λόγος; Διότι μαζί του αγωνίζεται ξανά ο ¶αρον Ράμσντεϊλ, με τους δυο τους να συνυπάρχουν για 40η φορά στο γήπεδο και για 39η την τρέχουσα σεζόν.

Ποιο είναι όμως το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Το γεγονός πως ο ¶αρον Ράμσντεϊλ έχει δώσει ακριβώς 39 παιχνίδια με ¶ρσεναλ (37) και Αγγλία (2) κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς και στο 100% των αναμετρήσεων, έχει συναντήσει στο γήπεδο τον Μπουκάγιο Σάκα.

Είτε για μικρό, είτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αισίως, ξεκινούν αμφότεροι στην βασική ενδεκάδα για 38η φορά φέτος, ενώ οι μοναδικές περιπτώσεις που ένας εκ των δύο πέρασε στο ματς ως αλλαγή, είναι στην ήττα της ¶ρσεναλ με 3-2 από τη Γιουνάιτεντ (20 λεπτά στο ματς ο Σάκα) και στη «λευκή» ισοπαλία των «τριών Λιονταριών» στο «Μολινό» κόντρα στην Ιταλία (11 λεπτά ως αλλαγή ο Σάκα)!

Δημήτρης Μανάκος