Η Τσέλσι Γκράιμς φόρεσε την φανέλα με το «97» σε φιλανθρωπικό αγώνα στην μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο!

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η καλλιτέχνης και άλλοτε παίκτρια της Φούλαμ και της Λίβερπουλ, τιμώντας την μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο, αγωνιζόμενη με την φανέλα με το νούμερο 97 στην πλάτη.



Η Τσέλσι Γκράιμς φόρεσε την φανέλα με το «97» σε φιλανθρωπικό αγώνα στην μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο!

Το Soccer Aid έλαβε για ακόμη μία χρονιά χώρα στην Αγγλία, με πρώην ποδοσφαιριστές και αστέρες της showbiz να δίνουν το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα για την συλλογή χρημάτων που θα δωριστούν στην UNICEF.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και η Τσέλσι Γκράιμς, πιστός οπαδός της Λίβερπουλ και γνωστή τραγουδοποιός και συνθέτης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η 30χρονη αγωνιζόταν από την ηλικία των 10 ετών στις ακαδημίες των «ρεντς» προτού βρεθεί σε Φούλαμ, Έβερτον, Τότεναμ, Τρανμίρ και Μέρσεϊρέιλ Λέιντις. Ωστόσο, παράτησε την καριέρα της για να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέχασε την ομάδα της καρδιάς της και στον Soccer Aid προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική κίνηση. Η γνωστή τραγουδοποιός φόρεσε την φανέλα με το «97» για να τιμήσει την μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο και όπως αναμενόταν, αποθεώθηκε από το στάδιο αλλά και τους φιλάθλους στα social media.

«Αυτό είναι για σένα Λίβερπουλ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», ήταν το μήνυμά της στο Twitter που συνόδευσε την φωτογραφία με την φανέλα της.

 

Στράτος Μαρίνος