Τρίτωσε το «κακό» για την Αγγλία, για πρώτη φορά εδώ και μια τετραετία

Οι Ιταλοί ακόμα και με τις πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους κατάφεραν να μην ηττηθούν από τους Άγγλους στο «Μολινό», με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μένει δίχως θετικό αποτέλεσμα σε τρία διαδοχικά ματς για πρώτη φορά από το 2018.  



Τρίτωσε το «κακό» για την Αγγλία, για πρώτη φορά εδώ και μια τετραετία

Η πρεμιέρα του Nations League απέναντι στην Ουγγαρία στην Βουδαπέστη έφερε την παντελώς απροσδόκητη ήττα (1-0). Στο δεύτερο παιχνίδι στο Μόναχο με τη Γερμανία ήρθε το 1-1 που πρόσφερε μια μικρή ικανοποίηση. Στο τρίτο ματς με τους Ιταλούς, η μέτρια εμφάνιση και ο βαθμός που «τσίμπησαν» οι Ιταλοί με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, απογοήτευσε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Τρία παιχνίδια χωρίς να πανηγυρίσει νίκη η Αγγλία, είχε να βιώσει από το 2018 και το φινάλε εκείνης της μαγικής πορείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η ήττα (2-1) από τους Κροάτες στην παράταση του ημιτελικού, η ήττα (2-0) από τους Βέλγους στον μικρό τελικό και το 2-1 από την Ισπανία στο Nations League αμέσως μετά, ήταν η προηγούμενη παρόμοια κατάσταση με την φετινή που διανύουν τα «τρία λιοντάρια».

Κώστας Ζάλιαρης