«Η Κυβέρνηση απέκρυψε τα επεισόδια, έριξε το φταίξιμο στον κόσμο της Λίβερπουλ και πίεσε την UEFA να μην αντιδράσει»!

Με ρεπορτάζ που «καίει» Κυβέρνηση και UEFA, η Daily Mail παρουσιάζει το οργανωμένο σχέδιο των γαλλικών Αρχών ώστε να κατηγορηθούν για όλα τα άσχημα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ οι οπαδοί της Λίβερπουλ και να μην αναφέρει ποτέ τίποτα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εκείνες τις στιγμές που γινόταν χαμός έξω από το Stade de France! 



«Η Κυβέρνηση απέκρυψε τα επεισόδια, έριξε το φταίξιμο στον κόσμο της Λίβερπουλ και πίεσε την UEFA να μην αντιδράσει»!

Η παντελής έλλειψη οργάνωσης, οι αστοχίες στο πλάνο ομαλής διεξαγωγής του ματς με την Ρεάλ στις 28 του Μάη και οι Αστυνομικοί που άνευ λόγου και αιτίας έκαναν χρήση σπρέι, έγιναν όλα αυτά μια... μεγάλη κατηγορία με την οποία επιβαρύνθηκε ο κόσμος της αγγλικής ομάδας.

«Συγκάλυψη γεγονότων καθοδηγούμενη από την Κυβέρνηση» αναφέρει το ρεπορτάζ του Μάικ Κίγκαν στην Daily Mail, προσθέτοντας πως η UEFA ήθελε εκείνες τις στιγμές του χαμού έξω από το γήπεδο να πάρει θέση δημόσια, όμως απετράπη από τις γαλλικές Αρχές!

Όλα αυτά έρχονται μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση έκθεσης 30 σελίδων για όλα τα γεγονότα έξω από το γήπεδο του τελικού του φετινού Champions League, όπου αποδεικνύεται πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν είχαν την παραμικρή ευθύνη.

Κώστας Ζάλιαρης