Αν όλα πάνε καλά, ο Νούνιεζ δεν θα χρειάζεται να απορήσει ξανά για απόκρουση του Άλισον! (vid)

Πέρασαν μήνες από την φοβερή εμφάνιση του Ντάργουϊν Νούνιεζ στο «Άνφιλντ». Μία εμφάνιση που δεδομένα τον έφερε πιο κοντά στη μεταγραφή του στην Λίβερπουλ, η οποία κάθε ημέρα που περνάει, μοιάζει και πιο εφικτή από ποτέ. Κανείς δεν θα ξεχάσει την αντίδρασή του στο σουτ που πραγματοποίησε και στην απόκρουση του Άλισον. Δεν το πίστευε. Αλλά αν τώρα όλα κυλήσουν ομαλά, σε τέτοιες στιγμές, θα καλείται να τον χειροκροτεί.



Αν όλα πάνε καλά, ο Νούνιεζ δεν θα χρειάζεται να απορήσει ξανά για απόκρουση του Άλισον! (vid)

«Έβλεπα την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα. Ήμουν σχεδόν έτοιμος να πανηγυρίσω. Και ξαφνικά πετάχτηκε ο Άλισον, την ακούμπησε και στην συνέχεια μπλόκαρε». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Ντάργουϊν Νούνιεζ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη μεγάλη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου στο Λίβερπουλ – Μπενφίκα, στο πλαίσιο των νοκ-άουτ αναμετρήσεων του Champions League.

Λίγους μήνες μετά, η εντυπωσιακή του εκείνη εμφάνιση αλλά και η εν γένει εικόνα του σε ολόκληρη την διάρκεια της σεζόν, τον έχουν φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη μετακίνησή του στο «Άνφιλντ».

Φημολογείται πως Λίβερπουλ και ποδοσφαιριστής έχουν συμφωνήσει και πλέον απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου ο Νούνιεζ να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και να γίνει «κόκκινος» από απλός… «αετός».

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, ο Πορτογάλος δεν θα χρειάζεται πλέον να απορεί με τα κατορθώματα του Άλισον! Θα τον έχει συμπαίκτη, θα θέλει να το βλέπει να συμβαίνει και θα αποκτά ψυχολογία, όταν βλέπει τον γκολκίπερ του να προβαίνει σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Η στιγμή δεν φαίνεται πως είναι μακριά. Άλισον και Νούνιεζ με την ίδια φανέλα στο «Άνφιλντ». Υπό τον ήχο του «You will never walk alone». Με κανέναν να μην απορεί πλέον για μία απόκρουση ή για ένα γκολ που έμοιαζε… δύσκολο!

Δημήτρης Μανάκος