Ο Κλοπ θαύμαζε τον Νούνιες και... μάλλον έδειχνε τις καλοκαιρινές του προθέσεις

Η Λίβερπουλ προσπαθεί ν' αποκτήσει τον Ντάργουϊν Νούνιες αππό την Μπενφίκα φτάνοντας μέχρι και τα 100 εκατομμύρια, σε μια εξέλιξη που θα μπορούσε να την σκεφτεί εύκολα κάποιος, έπειτα απ' όσα συνέβησαν στο Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως στο «ραντεβού» του Άνφιλντ...  



Ο Κλοπ θαύμαζε τον Νούνιες και... μάλλον έδειχνε τις καλοκαιρινές του προθέσεις

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπενφίκα, μόλις στα 22 του χρόνια, «μεγάλωσε» τρομερά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Έλαμψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα έβαλε με τα «θηρία» δίχως τον παραμικρό φόβο και απέδειξε πως μπορεί να γίνει ένας... φορ ολκής. Και ίσως να κοντράρει τον Έρλινγκ Χάαλαντ που πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Βεστφαλία στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι.

Με την δεύτερη καλύτερη ταχύτητα που κατεγράφη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την σεζόν που ολοκληρώθηκε, φτάνοντας στα 36,5 χλμ./ώρα, ο Νούνιες έχει κάνει το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ να τα δίνει όλα για να τον πάρει στο «Άνφιλντ». Εκεί όπου ο ποδοσφαιριστής σκόραρε και δεν άφησε σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως μάταιη η προσπάθεια που έκαναν οι «αετοί» για την έκπληξη και την πρόκριση εις βάρος της... διαφαινόμενης νέας ομάδας του.

Το θετικό για τη Λίβερπουλ είναι πως και ο παίκτης θέλει να... παραμείνει στα κόκκινα και από την Λισαβόνα να μάθει τη ζωή στο αγγλικό λιμάνι. Όπως αναφέρει η Record, το αγγλικό κλαμπ προτίθεται να διαθέσει μέχρι και 100 εκατομμύρια για την ιστορική μεταγραφή, αφού, αν τα ποσά επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για την ακριβότερη προσθήκη στα χρονικά της Λίβερπουλ.

«Είναι νεαρός, δυναμικός, ταχύτατος, ψύχραιμος όταν βρέθηκε σε θέσεις για να τελειώσει φάσεις. Αν παραμείνει υγιής, θα έχει πολύ μεγάλη καριέρα μπροστά του» είχε αναφέρει για τον Ντάργουϊν Νούνιες ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τις συναντήσεις στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το χαμόγελό του την ώρα που μιλούσε για τον 22χρονο επιθετικό έδειχνε πως ο Γερμανός είχε επηρεαστεί από την ... ποδοσφαιρική γοητεία του ποδοσφαιριστή.

Και να που τώρα η Λίβερπουλ κάνει ό,τι μπορεί για να επενδύσει πάνω του για την επίθεση του μέλλοντος. Και ν' αποκτήσει το δικό της «βαρύ πυροβολικό» ώστε να γίνουν ακόμα πιο έντονες οι «μάχες» με τη Σίτι του Χάαλαντ από τη νέα σεζόν.


 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης