Κέιν: 50άρης και... καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο!

Κοιτάζει με τεράστια όρεξη την κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών για την Αγγλία. Έφτασε στα 50 τέρματα με τη φανέλα με το εθνόσημο. Πλέον, ο Χάρι Κέιν μπορεί να δηλώνει πως πέτυχε κάτι πολύ καλύτερο από τους Μέσι και Κριστιάνο που θαυμάζει όλος ο κόσμος!  



Κέιν: 50άρης και... καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο!

Η Αγγλία κατάφερε να φύγει από το Μόναχο με το τελικό 1-1 και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στη δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Ακόμα κι αν έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το 1-0 της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα, τα «τρία λιοντάρια» είχαν και τύχη, αλλά και ... δυστυχώς τον Νόιερ που έκανε τα πάντα κάτω απ' τα δοκάρια και νικήθηκε μόλις μια φορά.

Ο Κέιν ήταν εκείνος που από την άσπρη βούλα σκόραρε για το σύνολο του Γκάρεθ Σάουγκεϊτ και αυτό το ιστορικό γκολ του χαρίζει δυο πράγματα. Το πρώτο, είναι το επιπλέον βήμα που έγινε προς την απόλυτη κορυφή των σκόρερ της Αγγλίας, απέχοντας πλέον τρία τέρματα από την ισοφάριση της επίδοσης του Γουέιν Ρούνεϊ (53).

Το δεύτερο, είναι πως ο διεθνής επιθετικός της Τότεναμ και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, έφτασε στην 50άρα σε μόλις 71 ματς, σε μια επίδοση που τον καθιστά καλύτερο από τους Μέσι και Κριστιάνο!

Για την ακρίβεια, ο Κέιν ξεπέρασε τους Αργεντινό κατά 36 ματς (107), ο Πορτογάλος είχε χρειαστεί 114 αναμετρήσεις για τα 50 γκολ, ενώ, πίσω από τον Κέιν έμειναν επίσης οι Νεϊμάρ (74) και Λεβαντόφσκι (90).

 

 

Κώστας Ζάλιαρης