Ο Ρονάλντο δεν ήθελε να αφήσει τον Μέσι να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς! (vids)

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έβαλε μόλις δύο γκολ απέναντι στην Ελβετία, όμως ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς. Ακόμη και αν έβαλε πέντε γκολ σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία. Τα ρεκόρ του ήταν αμέτρητα, αλλά ο Πορτογάλος έκανε ό,τι μπορούσε, ώστε τουλάχιστον στα ημίχρονα των δύο αναμετρήσεων, οι δυο τους να… βαδίζουν μαζί!



Ο Ρονάλντο δεν ήθελε να αφήσει τον Μέσι να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς! (vids)

Λιονέλ Μέσι εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντα θα είναι έτσι. Μέχρι να αποσυρθούν αμφότεροι, δεν θα σταματήσουν να απασχολούν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Δεν εξηγείται λογικά, αν αναλογιστούμε τις ηλικίες τους, αλλά συμβαίνει. Μία ματιά στα επιτεύγματά τους απέναντι σε Εσθονία και Ελβετία, απλώς το επιβεβαιώνουν…

Συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Μέσι ήταν απλά συγκλονιστικός. Ξανά. Πάλι. Πέτυχε πέντε γκολ στο φιλικό της Αργεντινής με την Εσθονία, μάγεψε άπαντες όσους είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν και κατάφερε σε ένα βράδυ να ξεπεράσει τα γκολ των Πούσκας και Πελέ, «γράφοντας» ιστορία και με το εθνόσημο της χώρας του!

Έφτασε τα 769 γκολ καριέρας, ξεπερνώντας τα 767 του Πελέ, ενώ προσπέρασε και τον Φέρεντς Πούσκας στα γκολ με μία εθνική ομάδα, όντας πλέον στην 4η θέση με 86, πίσω από τον Μαλαισιανό Νταχάρι, τον Αλί Νταί και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο, αυτός φρόντισε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ελβετία να έχει βάλει την σφραγίδα του. Έκανε το 2-0 στο 40’, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 45’, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά το σόου σταμάτησε εκεί.

Δεν μπόρεσε να αυξήσει εκ νέου τον δείκτη του σκορ, με το τελικό 4-0 να διαμορφώνεται από τον Κανσέλο, αλλά όπως και να έχει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ξανά πρωταγωνιστής!

Και οι δύο μετρούσαν από δύο γκολ στο ημίχρονο, για την εθνική τους ομάδα. Δεν μπορούσε να αφήσει μόνο του τον Μέσι ο Ρονάλντο. Ακόμη και αν στο τέλος η «μονομαχία» έληξε με 5-2. Ένας 35άρης στην Γαλλία και ένας 37άρης στην Αγγλία είναι και θα είναι πρωταγωνιστές. Κάθε τους παράσταση στο χορτάρι απλώς το επιβεβαιώνει!

Δημήτρης Μανάκος