Μανέ και Σαλάχ έφτασαν στα 70 ματς ταξιδεύοντας 180.000 μίλια τη φετινή σεζόν!

Μια αγωνιστική περίοδο διαφορετική από κάθε άλλη στην καριέρα τους, έζησαν οι Σαλάχ και Μανέ φέτος, αφού ο τελικός του Παρισιού θα είναι το 70ο τους παιχνίδι σε συλλογικό επίπεδο και αυτό των εθνικών ομάδων, ενώ, έχουν ταξιδέψει 180.000 μίλια για όλες τις υποχρεώσεις τους! 



Μανέ και Σαλάχ έφτασαν στα 70 ματς ταξιδεύοντας 180.000 μίλια τη φετινή σεζόν!

Έρευνα της Ένωσης Ποδοσφαιριστών αποκαλύπτει αριθμούς που θα έπρεπε να προκαλέσουν αντίδραση και σκέψεις για αλλαγή της κατάστασης και του εξαντλητικού προγράμματος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. 

Οι Σαλάχ και Μανέ ετοιμάζονται με την καλύτερη διάθεση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, ίσως να μην έχουν σκεφτεί καν κι εκείνοι ότι θα είναι το 70ο τους παιχνίδι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο! 

Μαζί και με τα ματς των εθνικών ομάδων των χωρών τους, με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Αιγύπτιος και ο Σενεγαλέζος επιθετικός θα μπορούσαν να έχουν εξουθενωθεί. 

Όπως φανέρωσε η έρευνα, οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν διανύσει σε αποστάσεις τα 180.000 μίλια από τον περασμένο Αύγουστο, δηλαδή, κάτι παραπάνω από τα 2/3 της απόστασης προς το φεγγάρι! 

Βέβαια, μεγάλο ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως η Λίβερπουλ έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων στις οποίες συμμετείχε η ομάδα του Κλοπ φτάνοντας και σε όλους τους εγχώριους τελικούς, αλλά και στην τελευταία ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Τα 70 παιχνίδια στα οποία έφτασαν οι Μανέ και Σαλάχ, είναι πολλά περισσότερα από αυτά που προτείνουν και εισηγούνται ως όριο οι γυμναστές υψηλών αποδόσεων και αγωνιστικής κατάστασης. Εκείνοι έχουν διαμηνύσει πως δεν θα πρέπει τα ματς των ποδοσφαιριστών στο τοπ επίπεδο να ξεπερνούν τα 55, βάσει και του ρεπορτάζ της Telegraph. 

Κώστας Ζάλιαρης