Στίβεν Ντέιβις: Η ευκαιρία του να... ξεχάσει τον τελικό του 2008 και να διηγείται από εδώ και πέρα μία ομορφότερη ιστορία!

Πέρασαν 14 χρόνια από την τελευταία φορά που η Ρέιντζερς παρευρέθηκε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και όμως, υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που συνδέει εκείνη την περίσταση, με αυτήν που… αναμένεται απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης! Ο Στίβεν Ντέιβις, που τότε είχε αγωνιστεί, όντας μόλις 23 και πλέον στα 37 του θα έχει την ευκαιρία να κάνει ό,τι δεν μπόρεσε τότε.



Στίβεν Ντέιβις: Η ευκαιρία του να... ξεχάσει τον τελικό του 2008  και να διηγείται από εδώ και πέρα μία ομορφότερη ιστορία!

Γυρνάμε τον χρόνο πίσω στις 14 Μαΐου του 2008! Τότε που η Ρέιντζερς αντιμετώπιζε στο Μάντσεστερ την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και φιλοδοξούσε να κατακτήσει την ευρωπαϊκή διοργάνωση, παίζοντας στον 4ο τελικό της ιστορίας της.

Το τέλος της βραδιάς δεν ήταν ευχάριστο για τους Σκωτσέζους, παρά το γεγονός πως το ματς λάμβανε χώρα σε ένα γήπεδο φιλικά διακείμενο προς αυτούς. Οι Ρώσοι επικράτησαν με 2-0 και ο 23άχρονος τότε, Στίβεν Ντέιβις, που ξεκίνησε ως βασικός, όντας ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ομάδας του, δεν μπόρεσε να την βοηθήσει ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Ντέιβις παρέμεινε στην Ρέιντζερς, εξαιρώντας κάποιους δανεισμούς και το πλήρωμα του χρόνου, ήρθε να τον δικαιώσει στα 37 του. Για την ακρίβεια, του δίνει μία ακόμη ευκαιρία!

Μία ευκαιρία να πάψει να… θυμάται το αήττητο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ και να κατακτήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο στην καριέρα του, με την ομάδα που υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2008!

Η Ρέιντζερς αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του Europa League και ο Ντέιβις είναι ο μοναδικός που συνδέει εκείνο το βράδυ προ 14 ετών με αυτό που έπεται!

Μένει να δούμε αν το μεγαλύτερό του όνειρο, θα μπορέσει επιτέλους να πραγματοποιηθεί. Ακόμη και αν μιλάμε για 5110 ημέρες και πλέον που έχουν μεσολαβήσει. Ο ίδιος μεγάλωσε, αλλά όλοι θέλουν να έχουν να πουν μία ιστορία στους γύρω τους, όταν κλείσουν την καριέρα τους!

Αν οι Σκωτσέζοι κερδίσουν σήμερα, ο Ντέιβις βρήκε την δική του!

Δημήτρης Μανάκος