Παρουσιάστηκε το απίθανο άγαλμα του Αγουέρο, 10 χρόνια μετά το γκολ τίτλου στο 93:20 (pics)

Το επιβλητικό άγαλμα που θα θυμίζει σε όλους την στιγμή που η Σίτι έβαλε τέλος στην αποχή 44 ετών από τα πρωταθλήματα και ξεκίνησε νέα εποχή στο αγγλικό ποδόσφαιρο, παρουσιάστηκε από τους «πολίτες». Συμπληρώθηκαν ακριβώς 10 χρόνια από την ημέρα που το φινάλε της Πρέμιερ ήταν... ακατάλληλο για καρδιακούς! 



Παρουσιάστηκε το απίθανο άγαλμα του Αγουέρο, 10 χρόνια μετά το γκολ τίτλου στο 93:20 (pics)

93:20. Τέσσερις αριθμοί που έχουν αποτυπωθεί αιώνια πλέον, στη μνήμη των οπαδών της Σίτι αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. 

Ο Αγουέρο σκοράρει απέναντι στην ΚΠΡ, το ματς έρχεται όλο τούμπα στις καθυστερήσεις και οι «πολίτες» του Ρομπέρτο Μαντσίνι για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια παίρνουν το πρωτάθλημα. Η Γιουνάιτεντ παρακολουθούσε και περίμενε την εξέλιξη έχοντας κάνει τη δουλειά της στο «Στάδιο του Φωτός» και πίστευε πως τίποτα δεν θα χαλούσε τη γιορτή. 

Μέχρι που μια ανώτερη ποδοσφαιρική δύναμη έκανε το φινάλε της σεζόν 2011-2012 ένα από τα μαγικά που έχει δει ποτέ ο κόσμος του αθλήματος. 

Ο Αγουέρο αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από μια 10ετία, φυσικά και έχει γράψει τρομερή ιστορία με την γαλάζια φανέλα και πλέον θα έχει και το δικό του άγαλμα έξω από το Etihad.

Η παρουσίαση έγινε νωρίς το πρωί μέσω social media, αφού σηματοδοτείται η συμπλήρωση 10 ετών από εκείνο το μεσημέρι που ουδείς πίστευε αυτό που έβλεπε στο ματς με την ΚΠΡ και ο τρόπος που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, έδειξε γιατί η Πρέμιερ Λιγκ είναι... κάτι μαγικό. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης