Ρεκόρ προσέλευσης στον τελικό του Κυπέλλου Νέων: Έχουν «κοπεί» περισσότερα από 63.000 εισιτήρια!

Περισσότεροι από 63.000 άνθρωποι θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ για τον τελικό του Κυπέλλου Νέων στην Αγγλία, ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης, με την προσέλευση να συνθλίβει το προηγούμενο ρεκόρ.



Ρεκόρ προσέλευσης στον τελικό του Κυπέλλου Νέων: Έχουν «κοπεί» περισσότερα από 63.000 εισιτήρια!

Όλοι γνωρίζουν πως οι Άγγλοι έχουν τρέλα με το ποδόσφαιρο όμως αυτό που αναμένεται να συμβεί το βράδυ της Τετάρτης στον τελικό Κυπέλλου Νέων ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Ολντ Τράφορντ αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 63.000 θεατές για να παρακολουθήσουν τον τελικό ανάμεσα στα τμήματα Κ-18 των ομάδων, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη προσέλευση στο θεσμό σημειώθηκε όταν 38.187 άνθρωποι παρακολούθησαν τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς το 2007.

Το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων έχει δοθεί στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο, αρκετοί φίλοι της Νότιγχαμ αναμένεται να δώσουν το παρόν για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους.

Μάλιστα, το κάθε εισιτήριο πωλείται στην συμβολική τιμή της μίας λίρας και τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Στράτος Μαρίνος