Η Λούτον τολμά και διεκδικεί άνοδο στην Πρέμιερ με μπάτζετ... 1,5 εκατομμυρίου!

Το 1-0 επί της Ρέντινγκ επέτρεψε στην Λούτον να βρεθεί στα Playoffs ανόδου για την Πρέμιερ Λιγκ και η ομάδα του Τζόουνς δείχνει πως αρκεί η τόλμη και η πίστη για μια μεγάλη επιτυχία, ακόμα κι αν το ταμείο έχει ... ψίχουλα μπροστά σε λογαριασμούς άλλων ομάδων.  



Η Λούτον τολμά και διεκδικεί άνοδο στην Πρέμιερ με μπάτζετ... 1,5 εκατομμυρίου!

Η Λούτον κοντράρεται με την Χάντερσφιλντ στην εξτρά διαδικασία του φετινού πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ» για τον μεγάλο τελικό ανόδου με φόντο την λαμπερή Πρέμιερ Λιγκ.

Αν και εξασφάλισε την παρουσία της στα Playoffs την τελευταία στιγμή, η Λούτον έδειξε πως όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει πίστη, θέληση και ... τύχη. Γιατί είχε αρκετή τύχη το γκολ κόντρα στην Ρέντινγκ στην τελευταία αγωνιστική, το περασμένο Σάββατο.

Το μπάτζετ της ομάδας του Τζόουνς είναι μόλις 1,5 εκατομμυρίου λιρών και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι... δεν πάει πουθενά απέναντι σε «θηρία» όπως είναι οι Φούλαμ (158 εκατ. μπάτζετ), Μπόρνμουθ (125 εκατ. μπάτζετ), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (101 εκατ. μπάτζετ). Ακόμα και η Νότιγχαμ Φόρεστ που δεν κατάφερε να πάει απευθείας στην Πρέμιερ, έχει πολύ περισσότερα χρήματα (35 εκατ. μπάτζετ).

Ποιος είπε, όμως, πως στο ποδόσφαιρο παίζουν μπάλα μόνο τα χρήματα; Με αυτό το σκεπτικό και με την ελπίδα πως φετινό σενάριο έχει γράψει κάτι ιδιαίτερο για εκείνη, η Λούτον θα το παλέψει μέχρι τέλους για το θαύμα...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης