Η Μπρίστολ Ρόβερς ήθελε νίκη με πέντε γκολ διαφορά από τη Νορθάμπτον για να ανέβει και το έκανε με σκορ 7-0! (vids)

Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινο μυαλό αυτό που συνέβη στην League Two και στην τελευταία αγωνιστικής της 4ης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Μπρίστολ Ρόβερς ήθελε διαφορά πέντε γκολ για να προβιβαστεί, έναντι της Νορθάμπτον. Η δεύτερη τελείωσε νωρίτερα το ματς της και κέρδισε με 3-1! Τι έπρεπε να κάνει η πρώτη; Να κερδίσει με 7-0. Και το έκανε…  



Η Μπρίστολ Ρόβερς ήθελε νίκη με πέντε γκολ διαφορά από τη Νορθάμπτον για να ανέβει και το έκανε με σκορ 7-0! (vids)

Συγκλονιστικά πράγματα έλαβαν χώρα στην League Two. Πράγματα που δεν συγκρίνονται, πράγματα που δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα! Και κάπως έτσι, η Μπρίστολ Ρόβερς βρίσκεται στην League One, έπειτα από το απίστευτο 7-0 επί της Σκάνθορπ.

Τι συνέβη όμως προτού φτάσουμε σε αυτό το εντυπωσιακό σκορ; Η Μπρίστολ Ρόβερς κυνηγούσε τη Νορθάμπτον στην βαθμολογία και ο μοναδικός τρόπος για να την προσπεράσει, ήταν να κερδίσει με πέντε γκολ διαφορά από αυτήν, ώστε να τερματίσει στην 3η θέση.

Η Νορθάμπτον κέρδισε με 3-1 την Μπάροου και από εκεί και πέρα, η Μπρίστολ έπρεπε να βάλει τουλάχιστον επτά γκολ για να έχει ίδιο παθητικό τερμάτων με την πρώτη!

Ήθελε δηλαδή επτά γκολ! Και το έκανε, παρόλο που μέχρι και το 53’ το ματς ήταν στο 2-0! Σκόραρε στο 53’, το 62’, το 76’ και το 79’ και δεν ανέβαινε. Ήθελε ακόμη ένα γκολ! Το βρήκε με τον Άντερσον στο 85’ και ολόκληρο το «Μεμόριαλ Στέιντιουμ» βρέθηκε στο γήπεδο. Και πώς να μην το κάνει… Η ομάδα του προβιβάστηκε με απίθανο τρόπο στην League One!

 

Δημήτρης Μανάκος