Γκουαρδιόλα: «Ο σύλλογος θέλει το Champions League, ίσως εγώ να μην μπορώ» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League και σχολίασε πως ο σύλλογος θέλει το τρόπαιο, όμως, ίσως τελικά εκείνος να μην μπορεί να το προσφέρει στην ομάδα.  



Γκουαρδιόλα: «Ο σύλλογος θέλει το Champions League, ίσως εγώ να μην μπορώ» (vid)

Ο Καταλανός προπονητής ξεκαθάρισε πως στην ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης συνέβη κάτι τρομερά απρόβλεπτο και πως για εκείνον, ακόμα και η παρουσία στα ημιτελικά μετά τη διεκδίκηση του τροπαίου την περασμένη σεζόν, ήταν κάτι ιδιαίτερης σημασίας.

Παρ' όλα αυτά, ανέφερε:

«Το ποδόσφαιρο είναι τρομερά απρόβλεπτο. Ο σύλλογος επένδυσε πολύ και στους παίκτες για να φτάσει στο ανώτερο επίπεδο γιατί θέλει να είναι παρών σε όλες τις διοργανώσεις και να κυνηγάει τα τρόπαια. Θέλουμε να πάρουμε το Champions League, όμως, ίσως εγώ να μην είμαι ικανός να το πετύχω.

Για εμένα είναι τρομερό να είμαστε ξανά στα ημιτελικά μετά από την περασμένη σεζόν. Κάνουμε συνέχεια τα βήματα για να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στα μεγαλύτερα κλαμπ. Ήμασταν τόσο κοντά και τόσο μακριά. Η ομάδα που παίρνει τη νίκη το αξίζει. Όποιος κι αν κέρδιζε, θα το άξιζε...». 

 

Κώστας Ζάλιαρης